Pelin Akil, sınır tanımayan doktor Firuze olarak yeni dizide çok farklı bir ruhla izleyici karşısına çıkacak!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – TRT1 ekranında büyük bir iddia ile başlayan ama kuvvetli reytingler elde edemeyen Barbaroslar dizisinde Isabel karakterini canlandıran Pelin Akil, birincil sezon finalinden önce projeden ayrılmıştı. Oyuncu sonra da Oktay Kaynarca’nın keza başrolünde yer aldığı keza de yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna katıldı.

Daha önce de Oktay Kaynarca ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte izlediğimiz Pelin Akil, yeni hikayede çok bambaşka bir şahsiyet ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni sezonun en iddialı atv dizilerinden birisi olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hikayesinin çok özel olduğu gelen bilgiler arasında.

Çekimlerine Özbekistan’da başlanan yeni dizide Firuze karakteri ile izleyeceğimiz Pelin Akil, sınır tanımayan doktorların yaşantısına ve dünya görüşüne karşın bir kişilik ile izleyici karşısına çıkacağı için de epeyce heyecanlı.

Pelin Akil, sınır tanımayan doktor Firuze olarak yeni dizide çok farklı bir ruhla izleyici karşısına çıkacak! 1

Oyuncu yeni dizisinde fazla öbür ve izleyicilerin böylece de dizilerde tecrübe etmedikleri bir karakteri canlandırıyor. Yeni dizinin çekimleri hakkında bilgiler veren Pelin Akil, “Özbekistan’dan geldim, daha sonra set devam etti. Sıradan koşturmaca devam ediyor. Set güzel, yorucu ama çok derin ve fazla dinç bir senaryosu var. O yüzden çok heyecanlıyım. Karakterimi de fazla seviyorum” diye konuştu.

Firuze karakterinden de bahseden oyuncu, şunları söyledi: “Hudut tanımayan doktorlardan Firuze. Ama hudut tanımayan derken, her şeyi yapabilecek bir bayan değil. Milletlerarası sınırların dışına çıkan, mezhep, din, dil ayrımı yapmaksızın görevde katılmak aşkıyla yanıp tutuşan bir bayan. aynı zamanda da kocasına fazla aşık. Hikaye bir sürü yerlere gidiyor. O yüzden fazla pozitif dile getirmek istemiyorum.”

Pelin Akil, sınır tanımayan doktor Firuze olarak yeni dizide çok farklı bir ruhla izleyici karşısına çıkacak! 2

Oktay Kaynarca ile de çalışmanın fazla hoş olduğunu belirten oyuncu, daha önce de birlikte çalıştıklarını hatırlattı. Pelin Akil, “Birbirimizi tanıyoruz, fazla güzel gidiyor. Hoş başladı, hoş bir enerjimiz var” dedi.

Anıl Altan da eşine mantıksal bağ geldiğinde kendisinin de okuduğunu ve çok hoş bir projenin gelmekte olduğunu, eşinin de bu projede yer almasından dolayı memnun olduğunu ifade etti.

Anıl Altan, başrolünde yer aldığı Son Dilek isimli sinema filminin de çekimlerini tamamladığını sözlerine ekledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/pelin-akil-sinir-tanimayan-doktor-firuze-olarak-yeni-dizide-cok-farkli-bir-ruhla-izleyici-karsisina-cikacak/1332059