Pınar Altuğ kendi ailesi ve Aslıhan Doğan'ın ailesi ile birlikte hafta sonunu karavanda geçirdi. sosyal medya hesabından paylaşımlarda yer alan Altuğ, kızı Su ile geçtiğimiz gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Altuğ, 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki rol arkadaşı Tamer Karadağlı'nın 'Savaşçı' dizisiyle ilgili şunları söyledi:

"Çekimleri devam ediyor. Ben de heyecanla paylaşımlarını peşine düşüp takip ediyorum. 'Donuyoruz Pınar, burası fazla soğuk' diyor. Fazla heyecanlı ve öncesinde de iyi hazırlandığını biliyorum. Spor yaptı, kilo verdi. Heyecanla ekranda izlemeyi bekliyoruz."

Habertürk'ten Övünç Aydın'ın haberine tarafından, "Çocuklar Duymasın" dizisinin tekrardan ekranlara gelip, gelmeyeceğinin sorulması üzerine Pınar Altuğ, şunları söyledi:

"Bir gün yeniden olur mu diye hiçbir fikrim değil. Olabilir de, olmayabilir de... Bugüne dek ancak seferlerinde de tekrardan başlayabileceğini hiç düşünmemiştik. Ya kanaldan önerge geldi, ya 'Biz yapalım' diye yükseldik. İleride ne olur, bilmiyorum."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/pinar-altugdan-konusulacak-savasci-yorumu-haberi-528818