Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre hadisenin hakikatleştiği geceye dönen Aydın, şunları anlattı: "İlk konserimi verdiğim zamanlarda Makedonya'da bir mekanda sahneye çıkmıştım. O zamanlar daha çok yeniydim, 3-4 aylık bir kariyerim vardı. Gecede sahneye çıktım. Şarkılarımı söylüyorum. Bir kız en ön sırada oturuyor. Tam gece kafama fıstık atıp eliyle hoşlanmadığını belirten işaretler yapıyor. Böyle bir sahne deneyimiydi, başka bir deyişle çok enteresandı. Hiç anlam veremedim."

Yaşadığı bu enteresan hadise sonrası afallamışa dönen Aynur Aydın, böyle tepki veren bireyin neden konser sonuna kadar mekanda kaldığını hiç kavrayamadığını belirtti.

"Hem beni beğenmeyip, hem de konserime geliyor. Bir de inatla gece süresince gitmiyor" diyerek afallamışlığını ifade eden namlı şarkıcı, şöyle devam etti: "Sarihçesi bu bireyi rakiplerimin yakaladığını düşünüyorum.

Zira başka manalı bir açıklaması yok. Hoşlanmadığın bir bireyin konserine gidip neden en önde durup sonuna kadar beklersin ve böyle bir hareket yaparsın. Netlikle beni kendilerine rakip olarak gören ya da kıskanan birileri bu kızı gönderdi ve böyle bir şey yapmasını istediler."

ÜZERİNDEN SENELER GEÇTİ AMA UNUTAMADIM

O yarıyıl bu hadisenin kendisini şoke ettiğini ama şimdi yaşadıklarına gülüp geçtiğini belirten Aydın, "Zati üzerinden çok zaman geçti. Kimin yaptırdığını da öğrenmiyorum ama çok anlamsız bir vakaydı. Üzerinden seneler geçmesine karşın o vakayı unutamadım" dedi.

Aydın, bazen sahneye çıktığında o günü anımsadığını ve yine böyle bir hadise yaşamamak için çevresine baktığını söyledi.

Kaynak: www.sacitaslan.com