İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri;Sancaktepe’de ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanmış kimliği süresiz bir erkek cesedi bulunduğu ihbarını aldı.

Jandarma olay yeri çözümleme ekipleri; mantar toplamaya çıkan bir ailenin ayrım ettiği erkek cesedinin parmak izinden kimliğinin Semih Sevgi olduğunu belirledi.

Yapılan birincil incelemenin ardından, ailesiyle iletişim kuruldu ve maktulün Tokat’ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için ailesi kadar kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi.

“HAYATINI KAYBEDİNCE BABAMDAN YARDIM İSTEDİM”

Semih Sevgi’nin İstanbul’da görüştüğü kişilerin ifadeleri, kullandığı sosyal medya hesapları ve PTS (Plaka Tanıma Sistemi) üzerinden öldürülmeden önceki irtibat ve hareket trafiği belirlendi. Olayda şüphesi olduğu değerlendirilenlere karşın olarak 4 farklı adreste aynı zamanlı arama yapan Jandarma ekipleri; Semih Sevgi’nin eski kız arkadaşı şarkıcı Seçil Çiftlik Sahibi’nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi.

Seçil Çiftlik Sahibi’nin sosyal ağ hesaplarından maktulü korkutma ettiği üzerine bulgular elde eden ve kaldığı evde uyuşturucu bulan ekipler Seçil Çiftlik Sahibi’yi gözaltına aldı.

Seçil Çiftçi’nin ifadesinde eski erkek arkadaşı Semih Sevgi ile ayrıldıklarını, ama kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden arasında çıkan kavgada öldürdüğünü, daha sonra cesedi babası ile birlikte Sancaktepe’de ağaçlık alana bıraktıklarını itiraf etti.

Çiftlik Sahibi’nin ifadesinde, “Tartışmanın büyümesi üstüne sandalyenin kırık demir bacağıyla defalarca vurdum . Hayatını kaybedince babamdan destek istedim. Elleri ve ayakları bağlanmış cesedi ormanlık alana götürerek gömdük” dediği öğrenildi.

Seçil Çiftlik Sahibi ve babası çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/sarkici-ve-model-secil-eski-sevgilisini-oldurdu.html