Sabahtan Gazetesi'nden Açlık Kaya'nın haberine göre İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi 30 Ağustos Caddesi'nde geçtiğimiz perşembe meydana gelen olayda güya Sedanur Keyifli (24) ile Serdar Printer (32) ile otele antre yaptı. Sabahtan saatlerinde elindeki çanta ile odadan meydana çıkan Serdar Printer otel çalışanlarına kız arkadaşı Sedanur Neşelendirici'in uyanmadığını ve vücudunun morardığını söyledi.

KABAHAT KAYITLARI ELE VERDİ

Durum yerine gelen afiyet ekipleri, Sedanur Keyifli'in hayatını kaybettiği belirlerken genç kızın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadı. Sedanur Neşe Saçan'in cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken Ümraniye'de mobilyacı olarak çalıştığı kayıtlı Serdar Yazıcı'nın ise 'uyuşturucu madde üretim ve ticareti', 'uyuşturucu madde kullanma' ve 'dolandırıcılık' suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILMIŞTI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan güvenilmez Serdar Yazıcı, İstanbul Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından şüpheli Serdar Yazıcı tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilirken Yazıcı, çıkarıldığı mahkemece adli denetim şartıyla serbest bırakıldı.

ÜZERİNDE UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI

Şüphelinin adli kontrolle özgür bırakılmasının ardındaki soruşturmayı yürüten savcılık, duruşma kararına itiraz etti. Savcılığın itirazının arkasında hakkında yakalama kararı verilen Serdar Printer İstanbul Şişli'de gözaltına alındı.

Sedanur'un uyuşturucu madde kullanımı sebebiyle yaşamını yitirdiği soruları akıllarda dolanırken belirsiz Yazıcı'nın yakalandığında ise üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sedanur-senin-odasindaki-sir-olumde-yeni-gelisme-haberi-538441