Selim Bayraktar’ın Destan dizisinden neden ayrıldığı ortaya çıktı ama şimdi merak daha da arttı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ünlü oyuncu Selim Bayraktar, bugüne değin bulunduğu bütün yapımlara bedel katan yüksek performansı ile bilinen bir oyuncu. Harikulade Asır dizisindeki Sümbül Ağa karakteri ile hala akıllardan çıkmayan oyuncu, şahsiyet yaratma ustası olarak da tanımlama ediliyor. Destan dizisindeki Alpagu Han karakteriyle de milyonları etkileyen oyuncu, ilk sezon finalinin ardındaki projeye veda etti.

Destan dizisinde başrolde bulunan usta oyuncunun ayrılması herkesi şaşkına çevirdi. Ebru Şahin ve Edip Tepeli ile birlikte başrolü paylaşan Selim Bayraktar, Epope dizisinden ayrılması sonrasında şu açıklamayı yaptı: “Olağanüstü bir ekiple çalışıyordum. Onları özleyeceğim, yolları açık olsun. Hoş, bol reytingler alsın önümüzdeki sene.”

Epope dizisinin adaleli bir hikayesinin bulunduğuna dikkat çeken Selim Bayraktar, bir başrol oyuncusu olmasına rağmen bu ayrılığın çok da negatif etkilemeyeceğini düşünüyor.

Oyuncu, “Kuvvetli bir öykü kurarsanız, öykü devam eder. Bir sürü üretim izliyorum, hikaye zinde olduğu sürece karakterler çıksa da bozulmuyor” diye konuştu.

Selim Bayraktar'ın Destan dizisinden neden ayrıldığı ortaya çıktı ama şimdi merak daha da arttı! 1

Bu ayrılığın kendi ricası ile gerçekleştiğini anlatan Selim Bayraktar, şansı adına yapması gerekenler olduğunu ve bunun için ayrılmayı istediğini açıkladı.

Özel hayatıyla ilgili özel durumlar olduğu için diziden ayrıldığını ifade eden Selim Bayraktar, detaylar saptamak istemedi. Meşhur oyuncunun Epope gibi çok etkin bir projeden ayrılmasının aşağı yatan özel nedenlerin ne olduğu konusu merak uyandırdı.

Selim Bayraktar, “Yalnızca yapmam gerekenler var, şahsım namına. Onları tamamlamam lazım. Özel durumlar” ifadesini kullandı.

Muhabirin, “Nikah mü var?” şeklindeki sorusuna imalı cevap veren oyuncu şöyle konuştu: “Şimdilik yok, fakat şimdilik, kritik bir kelime. Şimdilik değil.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/selim-bayraktarin-destan-dizisinden-neden-ayrildigi-ortaya-cikti-ama-simdi-merak-daha-da-artti/1327768