Seni Kalbime Sakladım için final kararı erken mi alındı?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – TRT 1’in romantik komedi dizisi Seni Kalbime Sakladım hakkında verilen final kararı gündeme bomba gibi düştü. Ancak dizinin izleyicileri bu kararın erken alındığını savunuyor.

Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisi perşembe akşamları TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yarın akşam altıncı bölümü ekrana gelecek. Oysa diziyle ilgili açıklanan bir karar izleyicisini fazla üzdü.

Seni Kalbime Sakladım dizisi fazla yakında ekranlara veda edecek. İzleyicisi ise bu karardan hiç hoşlanmadı. Dizinin izleyicisine kadar TRT 1 bu kararı fazla erken aldı. İzleyici, sosyal medyada yaptığı yorumda reyting kaygısı diğer özel kanallara tarafından daha az olan TRT 1’in diziyi en azından yaz sonuna kadar sürdürmesi gerektiğini savundu.

İzleyiciler, TRT 1’in final kararından son dakikada vazgeçtiği Kara Tahta dizisi gibi Seni Kalbime Sakladım’ın final kararından da vazgeçilmesi gerektiğini belirtti. TRT 1 kısa süre önce birincil bölümden bu yandan reytingleri çok kötü dışarı giden Kara Tahta dizisi için final kararı almış, kısa vakit sonradan bu kararından vazgeçmişti.

Seni Kalbime Sakladım için final kararı erken mi alındı? 1

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu Seni Kalbime Sakladım izleyici göre fazla sevildi. Oysa reytinglerde dikkat çekici bir galibiyet elde edemedi.

Seni Kalbime Sakladım, 28 Temmuz akşamı beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin reytingleri beşinci bölümde çok eksik bir yükseliş gösterse de ortalamanın oldukça aşağıda reyting puanıyla bütün izleyicilerde beşinci oldu. AB ve ABC1’de de dördüncü sırada yer aldı.

Fakat sosyal medyada ise bütün huysuz bir koşul var. sosyal ağ paylaşımlarını raporlayan Somera’nın araştırmasına göre 20-27 Temmuz haftası sosyal medyada hakkında en çok paylaşım yapılan çift Seni Kalbime Sakladım’ın Zeynep ve Civanmert’i oldu. Çift hakkında yapılan paylaşım sayısı 187 bini geçti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/seni-kalbime-sakladim-icin-final-karari-erken-mi-alindi/1331985