Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a konuşan sevgililerden Serdar Ortaç, Ceylan Ertem’in “Serdar Ortaç’ı görmeye dayanamıyorum. Ahmet Kaya’nın kalbini kırdılar, onu ülkesinden uzak yürek krizinden kaybettik. Bazıları tarihte iz bırakır, bazıları da böylece olmadıkları halde para kazanır” sözleri sorulduğunda "Şunu söyleyeceğim yalnızca... Ben örneğin, Mazhar Alanson’a, İbrahim Tatlıses’e bir eleştiri yapmayı haddim olarak görmem. Müziklerini sevmesem zeka onları incitecek bir şey söylemem. Böyle edep almışım. Herkes yerini bilecek. Bu kadar söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Röportajdan diğer öne çıkanlar ise şöyle...

İlişkilerinizde hep sadık mısınız?  

S.O.: Biriyle beraberken başka kadına dokunamam. Öyle metresmiş, flörtmüş… Kusarım yani. Midem almaz.  

Çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?

S.G.: şimdi düşünmüyoruz. Lakin zaten ben planlı yaşamış biri değilim. “Belirli yapacağım” veya “Yapmam” demem.

S.O.: Baht diyorum…

Size cinsellik bir ilişkinin yüzde kaçı?

S.G.: Benim için yüzde 100! Tensel uyum fazla önemli. Onun olmadığı yerde benim için aşk ve heves yoktur.

S.O.: Aaa! Yüzde 100 dedi!

Çok cana yakın fakat…

S.O.: Siz delirmişsiniz! (Gülüyor) Şaka bir yanlamasına yüzde 80 diyeceğim ben. Çünkü şefkat ve sevgi de var.

S.G.: Ben onları da cinselliğe dahil ediyorum fakat…

S.O.: Onları dahil edeceksek tamamlanmış… Çünkü ben ilk kez Seçil’in şefkatini ve tavrını da fazla sevdim. Sonradan cinsellikte uyuştuk, ben böyle düşünüyorum.

Bir ayrılık dönemi yaşadınız ama baştan birliktesiniz. Başlarda birçok insan reklam ilişkisi olarak bakmıştı ilişkinize…

S.G.: İlişkimiz bir yılını doldurdu. Hâlâ bunu konuşanlara hiçbir cevabım değil. Kendimi direkt kapatıyorum, duymazlıktan geliyorum.

S.O.: Reklam yerine getirmek için el ele sahile çıkar, iki zevzek zevzek gülersin. Daha Sonra cümbür cemaat evine gider. Reklam ilişkisi yaşamış kadın evde yemeğimi yapmaz. “Aşçı tut kendine” der. 

Seçil Hanım hoş yemek yemek yapıyor sanırım…

S.O.: Offf! Anlatamam. Adanalı, oradan varsayım et. Seçil her şeyi güzel yapıyor. 24 saat dip dibeyiz. Ben hiç sıkılmıyorum ama o azıcık sıkılıyor olabilir (Gülüyor) çünkü ben birazcık çenebazım. Kafasının etini yiyorum bır bır. Fakat sağ olsun, her halimi çekiyor. Seçil başka bir şey, tanım edemem.

Geçtiğimiz günlerde bir magazin muhabirinin “Sevgiliniz” hitabını düzeltip “Karım o benim” dediniz. “Evlilik defterini kapattım” demiştiniz. Fikriniz değişti mi?

S.O.: Boşandıktan sonra depresyona girdim, iki sene sürdü. O süreçte Seçil’in karşıma çıkacağını nereden bilebilirdim. Gökten zembille indirdi Allah! Ona bakarsan 25 yaşında da “Dünyanın kralı benim” sanıyordum. Hemen “Hiçbir şeyim” diyorum.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/serdar-ortactan-ceylan-erteme-cok-agir-yanit-haberi-527589