Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, geçtiğimiz gün Cunda Adası Ortunç Koyu'nda masal gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Ünlüler dünyasından birçok ismin katıldığı düğün için sosyal medyadan çokça paylaşım oldu. Fakat bunlar arasında en dikkat çekicisi Seren Serengil'in ki oldu.

Seren Serengil'den Arda Turan göndermesi geldi
Seren Serengil Instagram hesabından yayınladığı resmin altın şunları yazdı,

"Guzel Sinem ... tanimiyorum kendisini ama zamaninda uzulmustum onun icin..yillarini verdikten sonra ayrilmak zorunda kalmisti.. birsuru haber okumustuk yok aile istemedi yok nikah ertelendi diye..bugun Kenan la evleniyor haberine bu kdr sevinecegimi bilseydim o gun onun icin bu kdr uzulmezdim..haksizlik yapilmisti ona diye hic tanimadan onun tarafinda olmustum.
Hani bazen ozlu sozlu sozler doner ya su sosyal medya da "dun olmadigi icin uzuldugun seye gun gelir sukredersin "diye..bugun gordugum manzara ve final bu cumleyi hatirlatti bana.. Seni seven bir adamin elinden tutusu sana sahip cikisi sana hak ettigin degrri verisi ve sana sahip olus sekli bile farklidir.. onun gozleri de kulaklari da en yakinlarina gerekirse ailesine bile kotu olan tum sozler icin kapalidir..cunku o artik sadece kalbiyle gorur.. Ben bu resimlerde adam gibi seven bir adam gordum .. geldim sevdim aldim diyebilen..
Sevdiginin oncesinle ilgili degil
Ama omrunun diger kalaninda olmayi becerebilen kimseye kulak asmadan kararlarini kendi alabilen sevdigi kadini nikah masasina gururla tasiyabilen bir adam gordum.. Demek ki "her nasip vaktine esirmis" diye bosuna dememislrr bu guzel Sinem i hak eden Kenanmis..demek ki sevmek seviyorum demekle olmazmis SEVMEK o YUREGE sahip olmakmis... Mutluluklar dilerim"