Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine tarafından "Şahmeran" adlı dizinin çekimleri için uzun süredir Adana'da yer alan oyuncu Serenay Sarıkaya (29), önceki akşam Rumeli Hisarı'ndaki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi.

"ADANA'YA FAZLA ALIŞTIM"

Sarıkaya, projenin bir jurnal arasını İstanbul'da dostları ile buluşarak değerlendirdi. Çekimlerin güzel gittiğini ifade eden oyuncu, "Her şey fazla hoş gidiyor. Adana'yı fazla sevdim, fazla alıştım. Burak Deniz ile iyi anlaşıyoruz." dedi.

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Umut Evirgen'in aşk itirafının hatırlatılması üstüne Serenay Sarıkaya, muhabirlere sadece, "teşekkür ederim." demekle yetindi. Özel hayatıyla ilgili soruları cevapsız bırakan Sarıkaya, aracına binerek, çarçabuk mekandan ayrıldı.

YAKAYI ELE VERDİ!

Ünlü oyuncu, Rumeli Hisarı'ndaki restorandan çıktıktan sonradan gece yarısı ise adının aşk iddialarına karıştığı Umut Evirgen'in aracında objektiflere yansıdı.

Etiler'de yer alan evine dışarı giden ve meydana çıkan "aşk" haberleriyle ilgili hiçbir süre konuşmayan meşhur oyuncu ile Umut Evirgen'in aşkı böylelikle belgelenmiş oldu.

"BUNLAR İDDİA" DEMİŞTİ

Serenay Sarıkaya'nın üç ay önce işletmeci Umut Evirgen ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Sarıkaya, "Sizin de dediğiniz gibi; bunlar bahis... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım." açıklamasını yaparak, dedikodulara son noktayı koymuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/serenay-sarikaya-bu-kez-kacamadi-haberi-542215