Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin ilişkilerinde profesyonelliği ön planda tutuyor! Kerem Bursin 'biz profesyonel insanlarız'diyerek sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın kendisine sevişme yasağı getirdiği iddialarını yalanladı. 

Önceki gün Amerika Birleşik Devletleri'nden dönen Kerem Bursin önceki gün spor yaptığı Etiler'deki spor salonundan çıkarken görüntülendi. Spordan sonra gazetecilerin sorularına hızlıca yanıtlar veren Kerem Bursin, basına yansıyan "Sevgilisi Sevişme Yasağı Koydu" şeklinde haberlere cevap verdi. "İkimiz de profesyonel insanlarız" diyen yakışıklı oyuncu Kerem Bursin, "benim böyle bir şeye karışmam mümkün değil, ikimiz de işimizi yapacağız" diye sözlerine devam etti. 

Yeni filmi için İskender Paydaş'tan şan dersleri almak istediğini doğrulayan Kerem Bursin, ABD ziyaretinde Serenay Sarıkaya'nın annesiyle görüştüğü hatırlatılınca da önceden tanıştıklarını söyledi. 

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin filmi çok yakında
Kerem Bursin iki sevgilinin birlikte oynayacağı film konusunda bir açıklama yapmazken bu filmi doğruladı ve birlikte rol alacakları filmden sonra yeni sezondaki dizi çalışmalarına başlayacağını söyledi.