Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğün tarihi ve muhteşem düğünün detayları belli oldu!

.com/Ayrıntısıyla Uğraşma –2014 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan ekranların meşhur çifti Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, 19 Haziran’da nişanlanmıştı.

7 takvim mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıracak olan ünlü çiftin nişan fotoğrafları sosyal medyaya damga vurmuştu. Hayranları çiftin nikah tarihini merak etmeye başladı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin nikah tarihi belli oldu. Ünlü çift 16 Temmuz’da dünya evine girecek. Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ çiftin yurt açık havada gerçekleşecek düğününün detaylarını açıkladı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğün tarihi ve muhteşem düğünün detayları belli oldu! 1

Verilen bilgiye göre, çiftin 16 Temmuz’da Almanya’da nikah kıyacağını belirtiliyor. Ayrıca nikahın gerisinde da 13 Ağustos’ta, İtalya’da bir düğün planladıkları açıklama edilmekte. Çiftin romantik bir düğün için, Romeo ve Juliet’in sonsuz aşkının izlerini içeren İtalya’nın Verona kentinde düğün yapacakları aktarılıyor.

Keza çiftin, aylardır bu nikah için hazırlık yapıldığı açıklama edilmekte. Düğün için Almanya’nın seçim edilmesinin nedeni ise Serkan Çayoğlu’nun ailesinin Almanya’da yaşıyor olması. Mutlu çift, hayatlarının bu en özel gününü daha da özel ülkü getirmek için İtalya’yı seçim etmiş.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/serkan-cayoglu-ve-ozge-gurel-ciftinin-dugun-tarihi-ve-muhtesem-dugunun-detaylari-belli-oldu/1328725