Serkay Tütüncü bile Kusursuz Kiracı dizisinin bir sonraki bölümü için heyecandan yerinde duramıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Kusursuz Kiracı dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Salı akşamları yayınlanan dizinin başrolünde yer alan Serkay Tütüncü, Yakup karakteri ile dikkatleri tekrar üzerine çekti. Dilan Çiçek Deniz ile başarılı bir dizi çifti olduğu da görülen Serkay Tütüncü, dizinin senaryosundan çok etkilendi.

Serkay Tütüncü ise hikayenin en çok kargaşalı bir halde olmasından etkilendi. Oyuncunun anlatımına kadar olaylar hiç bitmeyecek. Serkay Tütüncü, “Olaylar çok dallanıp budaklanıyor. Tüm karakterlerin sorumluluk sahibi hissettiği çoğu konu var, onları birbirlerine bağlayan” diye konuştu.

Serkay Tütüncü bile Kusursuz Kiracı dizisinin bir sonraki bölümü için heyecandan yerinde duramıyor! 64

Serkay Tütüncü, dizinin birincil bölümünün finalini okuduğu vakit bir sonraki bölümü aşırı şekilde merak ettiğini de dile getirdi. Oyuncu, “Okurken bilhassa birinci bölümün finaline geldiğimde aşırı merak edip, ikinci bölümü anında okumak istemiştim. Umarım seyirci de benimle aynı telaşı paylaşır. Çünkü okuduğumda çok şaşırmıştım, çok öbür, bambaşka bir hikaye” açıklamasında bulundu.

Yakup karakterinin vicdanlı ve içten birisi olduğundan bahseden oyuncu, karakterin hayatı yaşamı biçiminin öbür olduğunu dile getirdi. Hayatın önüne ne getirirse onu kabul edip o kadar yaşadığını ve bu rolden keyif aldığını anlatan Serkay Tütüncü, dizi hakkında şu detayları açıkladı:

“İzleyicilerimizi sırlarla doymuş esrarengiz bir apartman hikayesi bekliyor. Apartmanda çoğu öbür hikaye var. Fazla bambaşka şahsiyet var, bu karakterleri kuvvetli bir motivasyonda birleştiren büyük bir sır var.

Bu giz natürel ancak onlar için çok kayda değer ve apartmana kimsenin gelmemesi ve işlerinin yarım kalmaması gerekiyor. Lakin çok da istedikleri gibi gitmiyor. Önce İtalya’dan Yakup dedesinin dairesine dönüyor. Sonra da Mona apartmana gelince işler oldukça karışıyor.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/serkay-tutuncu-bile-kusursuz-kiraci-dizisinin-bir-sonraki-bolumu-icin-heyecandan-yerinde-duramiyor/1335490