Seversin yeni gününde yeni bölümü ile ekrana geliyor!

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile 19 Eylül Pazartesi akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi artık pazartesi günleri hayranlarla buluşacak.

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün rol aldığı, ekrana gelen her bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini şampiyon Seversin’in 17. yeni bölümünün konusu şöyle: Tolga’nın öğrendiği hakiki, hayatının alt üstteki olmasına sebep olur. Asya panikle yılların sırrını deşifre etmiş ve bütün tepkileri üstüne çekmiştir. Tolga bu gerçekle düştüğü boşluktan çıkmak için çabaladıkça daha da dibe batar. Tolga’nın kendine olan güveni kırılmıştır.

Suzan’a Kudret’e ve hatta Asya’ya olan öfkesi onu tamamen depresif bir duyguya sokar. Bu haliyle herkesi kırıp dökerken Asya da bundan nasibini alır. Tolga’yı dipten çıkaran birey Hakan olur. Çünkü o Tolga Tuna’nın yolculuğunu başından beri haberdar olan ve ona omuz veren kişidir. Tolga her şeyi sıfırlayıp baştan çıkacağı yolculuktan önce hesapları kapatmak ister.

Bunu yaparken kendince babası Kudret’cilt intikam da alacaktır. Ama sonu düşünülmeden atılan adımlar ve Tolga’nın alttaki halinden faydalanarak uzatılan dost eller Tolga’yı Asya’yla koparma noktasına getirir. İkili arasındaki engebeli imtihan başlıca hemen başlıyordur…

Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Şimşek, Elif Çapkın, Yağmur Kibir ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Seversin yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D’de…

Yayınlama Tarihi : 19 Eylül Pazartesi/ 2022
Yayınlama Saati : 20.00

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/seversin-yeni-gununde-yeni-bolumu-ile-ekrana-geliyor/1336804