Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine tarafından pandemi kurallarına tarafından mesafeli oturma düzeniyle gerçekleşen konserde Koray Avcı, “Mükemmel hazırlandık, hoş misafirlerimiz de var. Geceden beri heyecandan uyuyamıyorum, her seferinde aynı duygu. Buraya girince coşku basıyor. Galiba altı veya beşincisi. Bu dönemde çalıştık ama insanlarla bir araya varmak bambaşka coşku” dedi.

Mekanlarda uzaklık gözetilmediğini ama müzisyenlerin hâlâ mesafeli konserler verdiğinden tasa yanan şarkıcı, "Tüm mekanlar doluyken bizim mesafeli konserler yapmamız can sıkıcı şeyler. Şu an müziği yapıyor olmaktan bizim sosyal etkinlik içinde olmamızdan mutluyuz" biçiminde konuştu.

Eylül ayında Amerika’da konser vereceğini dile getiren Avcı, “Tarkan gibi sahneye asansörle mi çıkacaksınız?” sorusuna, "Tarkan gibi kanatlanıp inmeyi düşünüyorum, yukarıdan aşağıya ineceğim. Benden hiç kanat olur mu? Nereye takacağız da o kanadı indireceğiz?” yanıtını verdi.

ÖZEL PLAKA 

Koray Avcı, yeni satın aldığı lüks cipine, sırtındaki ‘Sesi Tebessüm Eden Adam’ yazılmış dövmesinin baş harflerinden oluşan özel plaka taktırdı.

31 yaşındaki şarkıcıyı aşk yaşadığı bahis edilen meslektaşı Ebru Keskin, en ön sıradan izledi.

Keskin'in, 'Koray Avcı' yazılmış maske takması uyarı çekti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sevgilisi-koray-avciyi-en-onden-izledi-haberi-535696