Survivor 2016'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüller Takımı için eleme konseyi toplandı. Konseyde kimin adı yazıldı, kim eleme potasına girdi?

Dokunulmazlık oyununda Gönüller Takımı'ndan Gizem Kerimoğlu, minder oyunu sırasında Tuğba Özay'ın yanlışlıkla burnunu kırdı. Oyuna devam edemeyen Tuğba Özay'ın burnu kırıldı.

Konseyde şunlar konuşuldu,
Atakan şöyle konuştu, "Ben zaten buraya ekstra hırslı geldi. Bir önceki oyunda Gönüller Takımı'ndaki ekstra sevinç gösterisi canımızı sıktı. Biraz daha sert oynadım bu sebepten ötürü. İbrahim benden siklet olarak daha ağır, Yattara gibi aklımızı kullanarak siklet farkını ortadan kaldırdık. Bundan sonra pek iyi niyet beklemesin karşı takım benden." dedi.

Semih ise, " Günlerim çok iyi geçiyor burada. Hiçbir art niyet veya kötü bir bakış sezmedim. Olması gerekn buydu çok güzel kazandık. Yattara ve Atakan şov yaptı. Herşey güzel, ateşler mumlar. Bizimle çok alakası olan bir konsey değil." diye konuştu.

Gönüller Takımı'ndan şöyle cevaplar geldi
Serkay, "Oyundan sonraki sevincimiz çok konuşuldu. Biz arkadaş ödülünü kaybettiğimizde, Ünlüler Takımı çok sevinmişti. O gün bizim aldığımız karardan dolayı çok sevindik. Bizde burada ailelerimizden uzaktayız. Artık bizde ailemizi çok özledik. Bizim kimseye karşı aldığımız bir tavır yok. Yine mücadele edeceğiz. Ünlüler Takımı'nı tebrik ediyorum. Umarım bizden biri gitmez." dedi.

İbrahim, "Bizim bir ağırlığımız var onunda çevikliği var. Bir bende kazandım bir o kazandı. İnanılmaz zevk aldım. Biz kavgaya sporsal anlamda özlem duyduk. İkimizde mutlu olduk. Bazen biz, bazen onlar kazanacak. Birleşme öncesi bu oyunu kaybetmek bizi üzdü." dedi.

Gizem Memiç ise, "Çok yorucu bir oyundu. Çok uzun sürdü oyunlarım. Elimizden geleni yaptık. Olmadı. Hayırlısı olsun. Bir sonraki dokunulmazlık oyununda biraz daha fazla çaba harcayacağız."

Gizem Kerimoğlu, "Hala tavrım ve fikirlerim net. Sadece sumo oyununu çok fazla izledim. Çok seviyorum bu oyunu. Bu yüzden oynadım. Nagihan faktörü bizi kötü etkiledi. Bundan sonraki tavrım aynı şekilde devam edecek. Son dokunulmazlıkta oynamayı düşünmüyorum. Sordum kendilerine de. Fikir aldım. İnancınız nedir diye? Oylama yaptılar bir şekilde oynadım."

Damla buna karşılık, "Açıkcası biz Memiç ile beraber oynasın dedik. Çünkü ben Semih faktöründen dolayı oynamak istemiyor diye düşünüyorduk. Ama görünen o ki yanlış düşünmüşüz. Serkay, Gizem'i davet etti. Ama kendini ayırmak istiyor. Çok üzücü maalesef. Birlşemeye çok az kaldı. Kimse elenmek istemez. Ama oynamak istemiyorum demenin bir faydası olmaz. Biz hep Gizem'e yardım edelim derken biz çok iyimser davranmışız. Bundan sonra kesin çizgiler koyacağız." dedi. 

Damla'nın sözlerine Semih, "Benim ayrılmam Gizem'i çözecek mi sandınız? Yalnızda kalsa dimdik olacaktır Gizem. Gizem Memiç sanmayın Kerimoğlu'nu. Nihal gidince hemen sizin yanınıza geldi. Gizem Kerimoğlu öyle biri değil. Ama siz iyilikten anlamazsanız. Bu tablo kaybedenler takımıdır. Buradan bakmak farklıymış" dedi.

Efecan, "Bugün Gönüller Takımı olarak çok iyi mücadele verdik. Yattara faktörü vardı. Çok güçlü çıktı. Ama bir dahaki dokunulmazlık oyununu kesinlikle bizim alacağımız düşünüyorum. Birleşme öncesi çok önemli" dedi.

Oylamada en çok ismi yazılan kişi Gizem Kerimoğlu oldu. Böylece eleme için birinci aday Gizem Kerimoğlu oldu.

Gizem Kerimoğlu, "Yazmasalar komik duruma düşerlerdi. Semih Öztürk'ün bir lafı vardı. Tek tek gidecekler. Bende öyle diyorum. Elenirsem dışarıdaki hayatıma devam edeceğim ama burada dik durmuş olacağım ben." dedi.