Survivor 2016'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı'nda bu akşam veda edecek kişi için konsey toplandı.

Konsey kararı ile adı eleme potasına Tuğba Özay ve Yunus Günçe girmişti.

Konsey sonrasında halk oylamasında birinci çıkan kişi bu hafta Tuğba Özay oldu. Birinci olmasıyla eleme potasında çıkan Tuğba Özay şu ifadeleri kullandı,

"Çok teşekkür ederim bana inanan herkese çok teşekkür ederim. Ağlamamı kimse güçsüzlük olarak algılamasın. Bugüne kadar hep güçlü olmak istedim. Nagihan ile maalesef geçtiğimiz hafta yollarımızı ayırdık. Yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepsinden. Herşeye karşı dik durmaya çalışırken milyonların yanımda olması muazzam birşey. Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Tuğba Özay birinci olduğu için kurallara göre en çok oyu alması ile hem eleme adaylığından düştü hem de eleme potasına bir aday sokma hakkı kazandı. Eleme potasında 3 kişi olması gerektiği için oylamada ikinci olan Ezgi Avcı üçüncü adayı eleme potasına gönderme hakkı kazandı.

Ezgi ikinci olması ile alakalı şöyle konuştu, "Çok şaşırdım. Her yerim titriyor. Arkamda olan herkese çok teşekkür ederim. Minnettarım." ifadelerini kullandı.

Tuğba Özay'ın adayı Mehmet Uygar oldu.

Tuğba Özay açıklamasında, "Burada kimse kırılmasın, gücenmesin. Sonuçta çok iyi yarışan arkadaşlarım var. Onların hakkını asla yiyemem. Biz kalan erkeklerle de yolumuza devam edebiliriz. Mehmet kardeşimi söylüyorum" diye konuştu.

Mehmet konu ile alakalı, "Böyle bir konsey beklemiyordum. Çok değişik duygular içerisindeyim. İnşallah bu gece Survivor'a veda etmem. Burada olmak çok güzel birşey." dedi.

Ezgi Avcı'nın adayı Nagihan oldu.

Ezgi açıklamasında, "Öncelikle böyle birşeyin sorumluluğu çok büyük. İkiside grubumda olan insanlar. Önemli olan hep beraberken yaşanılan şeyler. Biz bu yola kalabalık bir grup olarak çıktı. Çok güzel bir ekibim var. Yapılan yardımı asla unutmam. Son iki haftadır Nagihan dahil oldu. Ve paylaşımlarımız onunla da oldu. Şuan durum gerçekten karışık. İkisininde katkısı çok büyük. İkiside önemli karakterler. Birini söylemek zorundayım. Vefalı olmaya devam edeceğim o yüzden Nagihan" diye konuştu.

Nagihan bu durum karşısında "Herşey ortada Sonucu merak ediyorum sadece. Gidebilirim de kalabilirim de. Bilmiyorum. Diyecek çok fazla birşey yok. Hazırım gitmeye." diye konuştu.

Yunus Günçe, Nagihan Karadere ve Mehmet Uygar arasında en az oyu alarak Survivor adasına veda eden isim Mehmet Uygar oldu.