Survivor 2016'da heyecan devam ediyor. Ne zaman olacağı henüz belirtilmeyen birleşme partisinin, adada belli bir yarışmacı sayısının kalmasının ardından düzenlenecek. Adalarda toplam 12 kişi kaldığında birleşme partisi yapılacak. Nisan ayının sonuna doğru yada Mayıs ayının başlarında birleşme partisinin gerçekleşmesi izleyiciler tarafından bekleniyor. Birleşme partisinin ardından bireysel oyunlara geçilecek. Bu oyunların adadaki dengeleri nasıl değiştireceği ise merak konusu.

Merakla beklenen birleşme partisinin haberini her zaman olduğu gibi yine Acun Ilıcalı verdi. Birleşme partisinin bu hafta dokunulmazlık oyunu öncesi açıklanması bekleniyor.

ACUN ILICALI:  “YILMAZ MORGÜL HERKESE ÖRNEK OLMALI” dedi

Yılmaz Morgül’ün elenmesinin ardından Acun Ilıcalı, Morgül hakkında güzel sözler söyledi. Morgül’ün adadaki herkese örnek olması gerektiğini vurgulayan Ilıcalı, “Survivor’a Yılmaz Morgül’ü davet ederken performans olarak güveniyorduk ve belli bir başarı elde edeceğine inanıyorduk. Yılmaz Morgül Survivor’ın kazananlarından biridir. Yılmaz Morgül yaş olarak hepinizden büyük olmasına rağmen oyun performansı ve adadaki yapıcılığıyla hepinize örnek olmuştur. Çok değerli bir sanatçı dostumuzu Survivor’da görmüş olduk. Ben o kadar zorlanmana rağmen burada kalmanı azmini takdir ediyorum. Bu hafta elenmeni bende beklemiyordum benim için de sürpriz oldu. Örnek alınması gereken bir yarışmacı ” dedi.