Survivor 2016'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı'ndan kimin adı eleme potasına yazıldı?

Gönüllüler Takımı'ndan Damla, "Biz oyuna çok istekli çıktık. İletişim ödülünü kazanmamızın etkisi vardı. Çok motiveydik. Birleşmeye kalmak istiyoruz. Bu yüzden çok asıldık. 10'a 1 ile rekor kırdık. Mutluyuz" diye konuştu.

Efecan ise, "İletişim ödülündeki videolar bizi yeniden başlattı. Neden burada olduğumuzu hatırladık. Adanın her köşesinden bir gün mutluyuz bir gün hüzünlüyüz. Dün akşam kazanıp döneceğiz dedim ve öyle oldu." diye konuştu.

CESARETİ VARSA ÇIKSIN KARŞIMA
Serkay ise, "En kritik dokunulmazlık oyunu idi. Potada olduğum hafta böyle bir oyun kazanmak çok gurur verici. Bu skoru beklemiyordum. Çok mücadele ettik heycanlıyız." dedi. Serkay daha sonra, "Semih bizim takımdayken çok iddialı konuşuyordu aynı cesareti varsa karşıma çıksın" dedi.

BENİM KALİBREMDE DEĞİL
Semih ise, "Kendisi benim kalibremde biri değil. Şuana kadar sekiz kişi yazdılar bir kere benim adımı yazmadılar. Benle karşılaşabilme fırsatı doğar ise potadan sonrada kendisiyle göz göze gelmek istiyorum. Takım olarak gücümüz ortada. Bugün 3 kişi oynamadık. Gönüllüler dokunulmazlıklarda eleme korkusuyla daha fazla mücadele içerisinde giriyorlar galiba. Keşke ödül oyununda da böyle olsa da daha çetin maçlar olsa." dedi.

Atakan ise, "Bugün karşı takımdan 2 isim var eleme potasında. Bizim daha güçlü olabileceğimizi düşündüğümüz ismi yazarsak elemeyi geçebiliriz diye düşünüyorum. Ama biz şuan bütünlüğü sağlayamadık. En merak ettiğim konsey bu oldu." dedi.

Yunus ise, "Gitme adaylarından bir tanesiyim. Bu gerçekle yüzleştim. Herşeye hazırım. Bugünde niyetim 7 kişi kaldık ve bu arkadaşlarla birleşmeye gitmek istiyorum. Yapacağım şeyde bu paralelde olacak. Bugünkü konsey samimiyet testi. Vefa testi." dedi.

Yattara, "Kaybettikten sonra kimseyle konuşmadım. Ben kendi fikrimi yazacağım. Bakacağız inşallah takım beraber gideriz birleşmeye. Tabii ki karşıda bunu görmek istiyor. Buna saygı duyuyorum." dedi.

ATAKAN KABUL ETMEDİ
Tuğba ise, "Takım olarak minik bir toplantı yaptık. Olası bir durumda nasıl hareket edebiliriz diye? Ben hatta şunu söyledim "güçlü gördüğümüz bir arkadaşımızı öne sürebiliriz" demiştim. Ben ve Yunus kendimizi öne sürdük. Atakan örneğin hem parkur hem de oylamalarda güçlü bir isim. Ama Atakan potaya girmek istemedi. Ama biz eğer 7 kişi girmek istiyorsak birleşmeye gerçekçi olmalıyız. 7 kişi bir araya gelip maalesef konuşamadık." dedi.

Atakan Tuğba'ya karşılık, "Bende burada herkes gibi finale gitmek istiyorum. Hiç birşey güvence değil. O yüzden bunu kabul etmedim. Bir de ben bunu niçin yapayım? Bunun cevabını veremedim." dedi.

Ezgi ise, "Bugün çok beklemiyordum bu sonucu. Bu hafta maalesef kötü bir şekilde kaybettik. Elimizdeki kozu kullanmadık. Olmadı. En önemli konseylerden birindeyiz ama bir birliktelik sağlanamadı." diye konuştu.

OYLAMA
Ünlüler takımında kim kimi yazdı?
Semih, Yattara'yı yazdı. 
Nagihan, Yunus'u yazdı.
Atakan, Tuğba'yı yazdı.
Tuğba, Ezgi'yi yazdı.
Ezgi, Tuğba'yı yazdı.
Yunus, Semih'i yazdı.

Böylece Tuğba eleme potasına girdi