Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de ekranlara gelen Survivor 2016'dan Nagihan ile ettiği kavgayla gündeme gelen Eda Akkaya elendikten sonra ilk kez konuştu.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Eda Akkaya oyuncu arkadaşı Ceyda Olguner ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi.

Survivor'la ilgili soruya, "Survivor bence herkesin denemesi gereken ve katılması gereken bir yarışma. Oraya katıldığım için çok çok mutluyum, Acun Ilıcalı bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Elendiğin zaman anlamıyorsunuz ama elendikten 10-15 gün sonra oranın kıymetini daha iyi anlıyorsun. 'Keşke dönmeseydim' diyorsun. Ben orada elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama orada kalmak için biraz daha çabalayabilirdim" diye konuştu.

Yılmaz Morgül’le de tartışan Eda Akkaya bu soruyan ise "Açken insan gerçekten kendisi değildir diyebilirim. Yılmaz Morgül gerçekten çok büyük sanatçı ama ne Yılmaz Morgül sanatçı kimliğiyle ne de ben kimliğimle orada değildik. O Yılmaz olarak ben de Eda olarak oradaydık. Tamam orada kavga ettik tartıştım ama en azından konuşup iletişim kurabildik. Elendiğim zaman birbirimizden helallik alarak ayrıldık, ne onun bana bir kırgınlığı olduğunu düşünüyorum ne de benim ona karşı bir kırgınlığım yok, kendisiyle tekrar görüşürüm diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.