Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre hastalarına 'kaliteli cinsel atakta' bulunduğu mazeretiyle 23 sene mapus cezası alan ve cezası Yargıtay tarafından onanan jinekolog Prof. Dr. Fecri Beğenilen, şimdi de oğlu Atakan Beğenilen'in kız dostu Çiğdem K.'ya cinsel atakta bulunmakla yargılanıyor.

Jinekoloğun 2007'de tetkik sırasında Çiğdem K.'nın genital bölgesine üryan elle değdiği ve cinsel atakta bulunduğunun ortaya çıkması üzerine soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Atakan Beğenilen de şahit olarak ifade verdi. Beğenilen ifadesinde o yarıyılda kız dostunun bayansal bir hastalığının bulunduğunu, onu babasına yönlendirdiğini, bir kere beraber tetkike gittiklerini ancak daha sonra eğitimi için yurt dışına çıktığını anlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı bitirdi ve iddia belgesi tertip etti. Soruşturmada, Çiğdem K.'nın erkek dostuna attığı "Bana yapılan uygulama azıcık rahatsız edici bir vaziyetti benim açımdan. Onu bir ara konuştuğumuzda sarihlerim" maili de ispat sayıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com