Üretimciliğini Medyapım'ın üstlendiği, rejisör koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu "Yasak Elma"da 'Halit Argun' kişiliğine yaşam veren Talat Bulut, diziye veda etti.

"ÇOK İYİ BİR OYUNCU VE İNSANLA ÇALIŞTIK"

Talat Bulut, "Yasak Elma"ya 85. kısımda veda edecek. Akılda oyuncunun son sahnesinin ardından ise dizinin imalcisi Fatih Aksoy ile bir veda iletiyi için kamera karşısına geçti.

Talat Bulut takımının da yer aldığı vedada konuşan üretimci Fatih Aksoy, "Yasak Elma için ilk uyuştuğumuz oyuncuydu. 85 kısım süresince çok iyi bir oyuncu ve iyi bir insanla çalıştık. Onunla çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. Allahın İzniyle yine çalışırız" dedi.

"ÜZÜNTÜYÜ BENDE GİZLİ UNUTULMAYACAK DAKİKALAR..."

Talat Bulut sosyal medya hesabından o anları "Medyapım Fatih Aksoy’un Talat Bulut’a vedası. Cümbüşlü ama hüznü bende gizli unutulmayacak dakikalar" anekdotuyla paylaştı.

Diziye veda eden Talat Bulut ise konuşmasında "45 senelik iş yaşamımda bu imal şirketiyle çalışmaktan son derece hoşnudum. Böyle bir imal işletmesi bulmak güç. Bundan sonra çalışacaksam kapın sarihse seninle birliktem" laflarıyla yeni projelere sarih olduğunu ifade etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com