Tansel Öngel yıllar önce hayalini kurdu, Hayat Bugün dizisi ile gerçek oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – 2018 yılında yayınlanan Amerikan dizisi New Amsterdam, dünya çapında geniş bir izleyici grubunu etkilemeyi başardı. Netflix’te yayınlanan dizinin tüm dünyadaki birincil yerli uyarlaması ise Hayat Bugün isimli proje oldu. Show TV ekranında ilk bölümü 19 Ekim perşembe akşamı yayınlanan Hayat Bugün dizisinde çok önemli bir oyuncu grubu buluştu.

Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye sosyal ağ platformlarında da izleyiciler yoğun bir ilgi gösterdi. Ulaş Tuna Astepe’nin daha önce açıkladığı gibi iyilik dağıtan ve fazla bir mesaj veren Hayat Bugün, ekran başına geçenlerde hoş bir izlenim bıraktı.

New Amsterdam dizisi ilk yayınlandığı dönemde izleyenler arasında Tansel Öngel’in de olduğu, oyuncunun açıklaması ile anlaşıldı. Orijinal hikayede Hekim Floyd Reynolds karakterinin Türk uyarlamadaki ismi Hekim Aras Demirci ve Tansel Öngel göre bu karakter canlandırılıyor. New Amsterdam yayınlandığı vakit bu diziyi Türkiye’de yapma hayali kuran Tansel Öngel, 4 sene daha sonra hayal ettiği projeye kavuştu.

Hande Doğandemir ve Hazar Ergüçlü ile Show TV’de katıldığı programda konuşan Tansel Öngel, 2018 yılında söylediği sözü hatırlattı ve şunları aktardı:

“İlk çıktığı hafta New Amsterdam’ı izledim. ‘Keşke bu işi biz yapsaydık’ dedim. Sonra Saner abi (Akort) aradığında aradan 2,5 sene geçmişti. Keza şaşırdım hem şaşırmadım.”

Tansel Öngel’in bu sözlerinden anlaşılıyor ama, yapımcı Saner Ayar, New Amsterdam dizisinin yerli versiyonunu yapmaya 2020 yılında karar vermiş. Bu da gösteriyor ki, dizinin hem lisans anlaşmaları hem de ekibin oluşturulması uzun bir süreye yayılmış.

Tansel Öngel, dizide yer alan doktor karakterlerinin sağlık durumu alanında bir örnek teşkil edebileceğini de düşünüyor. Dizide kalp damar cerrahı Aras karakteri, eksik ameliyat yapması ile dikkat çekecek ve bunun nedenini de her şeyin ameliyat ile çözülmesine lüzum olmadığı düşüncesi olacak.

Bu anlamda da Tansel Öngel’in karakterinin diziyi izleyenlerde fazla olumlu bir yansımasının olacağını görebilirsiniz. Oyuncu, dizinin sağlık durumu dünyasına etkisi konusunda ise “Bizim hikayemizdeki doktorlar kendimce çoğu insana örnek olacak. Sahiden öyle” şeklinde konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tansel-ongel-yillar-once-hayalini-kurdu-hayat-bugun-dizisi-ile-gercek-oldu/1340252