Tarkan Tevetoğlu, geçen hafta cuma günü Tarabya’daki villasında beş yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek’le nikah kıydıktan sonra dün akşam saatlerinde Almanya'nın Köln şehrinde düğününü yaptı. Dilek’in yaşadığı şehirdeki, Flora und Botanischer Garten botanik bahçesinde gerçekleştirilen düğüne çiftin sadece aileleri ve yakın arkadaşlarının bulunduğu 100 kişi katılım gösterdi. 

DÜĞÜNDE Kİ GELİNLİĞİ FARKLIYDI

Düğünün tüm hazırlıkları için şarkıcı, dört gün önceden Köln’e giderek son kontrollerini yaptı. Megastar Türkiye’den gelen misafirleri için  Köln’deki Hyatt Regency Hotel’de oda tuttu. Şarkıcı, tüm orkestrasını da götürerek davetliler için müzik ziyafeti yaptı. Tarkan düğününün bitmesinden sonra, davetlileri Köln’de eşi Dilek’le yaşayacağı çiftliğe götürerek sabaha kadar eğlendi. Çiftin düğününe İstanbul’daki nikahta olduğu gibi hiçbir ünlünün katılmaması ise dikkat çekti.Bunun sebebinin ise düğünün sadece aile, akrabalar ve eş dost arasında yapılmak istenmesi olarak düşünülüyor.

Düğün töreninden önce ise Tarkan ve Dilek fotoğrafçı Sedat Mehder’in objektifine poz verdi. İstanbul’daki nikahta Zeynep Erdoğan'ın tasarladığı gelinliği giyen Dilek’in tercihi ise düğünde farklı oldu. Dilek, Pronovias model gelinlik giyerken, Tarkan ise model Hatice Gökçe’nin diktiği smokini giydi.