Yeni Yüzyıl Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine kadar Denizli'de atama yapan polis memuru Ensar Erkut (28), İzmir'de yaşayan kardeşleri Efdal Erkut (23) ve Furkan Erkut'u (22) yanında alarak, Gaziantep'te ailesini ziyarete dışarı giden hamile eşi Menekşe Erkut'u (26) elde etmek için geçtiğimiz akşam yola çıktı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Ensar Erkut, Adana-Gaziantep Otoyolu Narlı Kavşağı yakınlarında Osmaniye istikametinden Gaziantep istikametine seyreden otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Abidin M. idaresindeki TIR'a arkadan çarptı.

TIR'ın altına giren otomobildeki Ensar Erkut, Efdal Erkut ve Furkan Erkut isimli kardeşler yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı ile durum yerine gelen 112 acil sıhhat ve itfaiye ekipleri kadar sıkıştıkları araçtan çıkarılarak Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Kahramanmaraş Necip Fazıl Hastanesi'ne kaldırılan Ensar Erkut ile Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Efdal Erkut, yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan Furkan Erkut'un ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Feci kazada hayatını kaybeden kardeşlerden Ensar Erkut'un polis memuru olduğu ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nde tahsis yaptığı öğrenildi.

Diğer kardeşin ise atama bekleyen öğretmenlerden olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/tira-arkadan-carpti-yurek-burkan-trafik-kazasi-haberi-538285