Tolgahan Sayışman’dan kariyer yolculuğunda önemli itiraf!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alımlılık yarışmasında derece alan ve bu sayede bilinen isimlerden birisi de Tolgahan Sayışman olmuştu. Türkiye gündemine yarışmadaki başarısıyla girdikten sonradan dizilerden gelen teklifleri kabul ederek oyunculuğa adım atan Tolgahan Sayışman büyük bir kariyer ortaya koydu.

Son dönemde kendi üretim firmasını da açarak oyunculuktan yapımcılığa dürüst da bir adım atan Sayışman, kendisine şöhretin kapısını açan organizatör Erkan Özerman’ı da andı. Blu TV’de yayınlanan 40 isimli programa katılan Tolgahan Sayışman, birçok kişi gibi kendisine de modellik yolunda kapıyı Erkan Özarman’ın açtığını açıklama etti.

2005 yılında modelliği bırakan ve oyunculuğa adım atan Tolgahan Sayışman, “Fazla uzun vakitlerimiz geçmese de fazla uzun yıllar içerisinde tanıştığım ve Best Model organizasyonlarının olduğu dönemde bir araya geldiğim çok değerli bir insan” diye konuştu.

Tolgahan Sayışman'dan kariyer yolculuğunda önemli itiraf! 1

Son dönemde Erkan Özarman’ın basına faklı problemlerle yansıdığına da değinen oyuncu, “Onlarla ilgili süreci bilmiyorum. Ama 2010 öncesi benim Best Model ve podyuma yakın olduğum yıllar. Ben 2005’cilt sonradan bıraktım” ifadesini kullandı.

Erkan Özerman’ın çoğu meşhur ismin kariyerlerini oluşturma sürecinin başlangıcında bir köprü vazifesi gördüğünün altını çizdi ve bu noktada da kendisine hürmet duyduğunu açıklama etti.

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tolgahan Sayışman, başlangıçta Tutsak Kalpler isimli dizi ile gündeme gelmişti. 2006 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda bazı küçük rollerden sonra Elveda Rumeli isimli dizide Mustafa karakterini canlandıran oyuncu, bu dizi baştan sona de milyonların dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tolgahan-sayismandan-kariyer-yolculugunda-onemli-itiraf/1331823