TRT1 bu akşamdan itibaren izleyicileri Balkanlar’a götürecek!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – TRT 1’in yeni dizisi Balkan Ninnisi bu akşam birincil bölümüyle ekrana geliyor. Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekilen dizi izleyiciyi bundan böyle her salı akşamı Balkanların büyülü dünyasına götürecek.

TRT 1’in iddialı yapımı Balkan Ninnisi artık her salı akşamı ekrana gelecek. Daha önce ATV’de ekrana gelen ve yine Makedonya’da çekilen Elveda Rumeli izleyicinin unutamadığı bir dizi olmuştu. Her hafta izleyiciye Makedonya’dan rahat bir hikayeyi taşıyan dizi hala hafızalarda. Şu Anda aynı performans Balkan Ninnisi’nden bekleniyor.

Çekimlerine mayıs ayında başlaman diziden ilk tanıtımın gelmesiyle birlikte, iki bambaşka ailenin çocukları olarak birbirlerine büyük bir aşk besleyen ancak ailelerinin onay vermediği ilişkilerini gizlice yaşayan aşıkların güç anları dikkat çekmişti. Balkan Ninnisi, hikayesiyle daha önce bir kısmı Yunanistan’da çekilen Yabancı Güvey dizisini hatırlatıyor.

TRT1 bu akşamdan itibaren izleyicileri Balkanlar’a götürecek! 1

Sanat dünyasının ressam isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Favori Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban rol alıyor.

Balkan Ninnisi’nin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın üstleniyor. Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı Balkan Ninnisi, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve fazla sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizi, müzikleriyle de ilgi odağı olacak. Balkan Ninnisi’nin müziklerini Alper Atakan yapıyor.

Dizide Türk oyuncuların yanı sıra çoğu yabancı ve Makedon oyuncu, figüranın rol alıyor. Büyük iddialarla gelen Balkan Ninnisi’nin nasıl bir reyting alacağı çok merak ediliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/trt1-bu-aksamdan-itibaren-izleyicileri-balkanlara-goturecek/1327809