Tülin Ece gündem olmuyor ama sessiz ve derinden giderek akıllara daha çok yerleşiyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında dünyaya gelen Tülin Ece’nin kariyer basamaklarını ne değin sağlam şekilde çıktığını kariyerine bakınca anlayabilirsiniz. 2014 yılında Yılanların Öcü isimli dizideki Nil karakteri ile setlere atım adan Tülin Ece, bir yıl sonradan ise Yaz’ın Öyküsü isimli dizideki Öznur karakteri ile adından fazlasıyla söz ettirdi.

Bodrum Masalı dizisindeki İpek karakterinin peşinde Kırlangıç Fırtınası dizisinde de tecrübe şampiyon Tülin Ece için en çok konuşulduğu proje Ufak Tefek Cinayetler oldu. Dizide Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Merve karakterinin gençlik halini canlandıran ve fazla da başarılı bir iş çıkartan Tülin Ece, bu proje bir uçtan bir uca gündem olmuştu.

Ardından ise tekrar çok etkin bir performans ile Sefirin Kızı dizisindeki Menekşe karakteri ile göz önünde olan oyuncu, en son Izdivaç Hakkında Her Şey dizisiyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Basında ve sosyal medyada öteki çoğu bayan oyuncu kadar gündem olmasa da Tülin Ece’nin her projesinde kendisini ne dek geliştirdiğini ve hayranlarını da katlayarak artırdığına tanık olabilirsiniz.

Tülin Ece gündem olmuyor ama sessiz ve derinden giderek akıllara daha çok yerleşiyor! 1

Üst üste başarılı projelerde yer almasının arkasında yeni sezonda Fox TV’de yayınlanacak olan Zengin Kız dizisi için anlaştığı ortaya çıkan Tülin Ece, bu vesile ile sektöre adım attığı 2014 yılından bu yandan her sezon setlerde yer alarak alıştırma aşkını da sergilemiş oluyor.

Varlıklı Kız dizisinde Alina Boz, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı ve Tarık Dikte Tekin gibi genç isimlerle birlikte hikayenin etkin karakterlerinden birisini canlandıracak olan Tülin Ece, kariyer yolculuğunda sağlam adımlarla ilerliyor.

Sefirin Kızı dizisinde Menekşe karakteri izleyicileri gıcık etmişti. Varlıklı Kız dizisinde kendi hayalinin peşinden giden Ümit karakterini canlandıracak olan oyuncunu performansı çoktan merak konusu oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tulin-ece-gundem-olmuyor-ama-sessiz-ve-derinden-giderek-akillara-daha-cok-yerlesiyor/1332144