Türkan Şoray kayınvalide olmaya hazırlanıyor! Kızı Yağmur Ünal’ın mürüvvetini görmeyi dört gözle bekleyen Türkan Şoray’a müjdeli haber geldi.

Yıllık’de yer alan habere kadar Türkan Şoray’ın Evren Ünal ile evliliğinden olan kızı Yağmur Ünal sosyeteye gelin oluyor.

Türkan Şoray’ın yapımcı kızı Yağmur Ünal bir süredir sosyetenin favori bekarlarından meslek insanı İzi Hekimoğlu ile aşk yaşıyor.

Cemiyetin tanınan isimlerinden Yasemin Gençoğlu’nun babası olan İzi Hekimoğlu bununla birlikte dede. Yağmur Ünal ile İzi Hekimoğlu’nun yaş farkı çok konuşulmuş hatta Yasemin Gençoğlu’nun da başından beri bu aşka karşı olduğu bahis edilmişti.

Kızından onay alan İzi Hekimoğlu’nun Yağmur Ünal ile nikah masasına oturacağı son meydana çıkan haberler arasında. İkili daha önce katıldıkları bir festivalde ortaya çıkmıştı.

Sosyetik meslek adamı İzi Hekimoğlu’nun özel görüntüleri çekildi mi?

İşte Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın düğünü ile ilgili ayrıntılar…

Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızları Yağmur Ünal, aşk hayatını gözlerden uzak yaşamayı başaran ünlülerden.

Son dönemde yapımcılıktaki başarısıyla da adından laf ettiren 37 yaşındaki hoş, bir yılı aşkın süredir sosyetik İzi Hekimoğlu ile aşk yaşıyor.

Geçtiğimiz yazın büyük bir bölümünü 60’lı yaşlarındaki sevgilisinin lüks yatında geçiren Yağmur Ünal, iş insanıyla da ABD’nin deli festivali Burning Man’e gitmişti.

İkilinin aşkı, aradaki yaş farkı yüzünden epey konuşuldu. Dedikodulara kadar; İzi Hekimoğlu’nun kızı Yasemin, bu ilişkiye ilk başta güçlü olarak karşı çıktı. Oysa sonra, sular duruldu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/turkan-soraya-sosyetik-damat-yagmur-unal-ile-izi-hekimoglunun-yas-farki-cok-konusulmustu-dugune-onay-cikti.html