22 Yaşında olan 1993 doğumlu Amine Gülşe, şimdilerde sevgilisinin Tolgahan Sayışman olduğu söyleniyor. Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman aşkına düşen gölgenin Amine Gülşe olduğu söylenirken bu haberimizde size Amine Gülşe hakkında detaylı bilgiler ve nereli olduğu kaç yaşında olduğu kim olduğu hakkında bilgi verelim dedik. 

30 Nisan 1993 doğumlu olan 22 yaşındaki Amine Gülşe aslında bir Türikye Güzeli. Boğa burcu olan Amine Gülşe, İsveç'te dünyaya gelmiş. 2014 yılında Miss Turkey seçilen Gülşe2nin biyografisini sizler için derledik. 

Star Tv ekranlarında Kadir Doğulu ile beraber güzellik yarışması programının sunuculuğunu yaptı. 2014 yılının sonlarına doğru Türkiye’yi dünyada temsil etmek üzere Miss World yani Dünya Güzellik yarışmasına katılsa da, yarışmada dereceye giremedi. Dünyaca ünlü manken İrina Shayk ile benzerliğiyle dikkat çeken Amine Gülşe, 2015 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçemem isimli diziyle oyunculuk kariyerine de başlamış oldu.

Profesyonel disk atıcı olan babasının o dönem İsveç’de bir takıma transfer olmasıyla beraber Amine Gülşe’de bu sebeple İsveç’de dünyaya geldi. Çocukluk yılları İsveç’de geçti ve Liseyi de orada bitirdi. 2013 senesinden işleri olduğu için babasından ayrılarak Türkiye’ye geldi. İlk olarak 2014 yılında İzmir’de ”Miss Turkey” isimli güzellik yarışmasına katıldı. Yarışmayı birinci sırada tamamladı ve dikkatleri üzerine topladı.

54 kilo olan 1.78 boyunda olan Amine Gülşe kahverengi saçlı ve koyu yeşil gözlere sahip. Asla Vazgeçmem dizisinde Tolgahan Sayışman ile şu an oyunculuk yapıyor.