Tuzak dizisi ilk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı oldu, Hayat Bugün dizisi daha şanslıydı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 19 Ekim çarşamba akşamı iki yeni dizi izleyicilerle tanıştı. TV8 ekranında yayınlanan Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı Tuzak dizisi heyecanla beklenen projelerden birisiydi.

Aynı zamanda Show TV ekranında da yeni doktor dizisi Yaşam Bugün birincil sınavını verdi. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir gibi kayda değer isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri, mükemmel olmasa da Tuzak dizisine kadar daha iyi geldi.

Kuruluş Osman dizisinin tekrar bütün kategorilerde birincilikleri topladığı lakin biraz da düşen reytingleri ile dikkat çektiği çarşamba akşamı, iki yeni dizinin performansı beklentilerin aşağı kaldı.

Yaşam Bugün dizisi tüm kişilerde dokuzuncu, AB grubunda yedinci ve ABC1’de ise altıncı olabildi. Elde edilen reytingler ise ABC1 haricen ortalamanın aşağı gerçekleşti.

Kapan dizisinde ise tüm kategorilerde ortalamanın oldukça aşağı reytingler elde edildi ve bu bir hüsran olarak dikkatleri çekti. Dizi bütün kişiler kategorisinde on ikinci olurken, AB’de sekizincilik ve ABC1’de ise onunculuk elde edildi.

Kanal D’de yayınlanan O Kız dizisi tüm kategorilerde de ortalamanın altında reytingler almış olsa bile, oranlar fena değildi. Dizi tüm kişiler ve ABC1’de yedincilik elde ederken, AB’de ise beşinci sırada bulunuyor.

Gecenin Ucunda dizisi de reytingler noktasında Star TV’nin beklentilerinin aşağı kalmaya devam ediyor. Dizi tüm kişilerde sekizinci, AB’de altıncı ve ABC1’de ise dokuzuncu sırada yer aldı.

Bir Peri Masalı dizisi hiçbir kategoride ilk 10 program arasında yer alamayarak günün minimum oranlarını elde eden dizi olarak öne çıktı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tuzak-dizisi-ilk-bolumuyle-reytinglerde-hayal-kirikligi-oldu-hayat-bugun-dizisi-daha-sansliydi/1340389