Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan’ın yerini Nesrin alıyor! İclal Aydın’ın veda ihtimali arttı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Kanal D ekranında fazla başarılı geçen ilk sezonun gerisinde, Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonu da büyük bir heyecanla bekleniyor. 13 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni döneminde duygu yoğunluğunun bundan böyle Türkan karakterinden daha çok Nesrin’e kayacağını göreceksiniz.

İlk sezonda yayınlanan 16 bölüm ile Üç Kız Kardeş dizisi büyük bir dram hikayesini izleyicilere sevdirdi. Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan karakterinin birincil sezonda yaşadığı büyük dram herkesi içten etkilemişti. Veda Vatansever’in canlandırdığı Rüçhan karakteri ve Berker Güven’in canlandırdığı Somer ile yaşadıkları, Türkan karakterini fazlasıyla öne çıkarttı. Fakat ikinci sezonda dramın ağır yükünü yüklenecek olan karakterin İclal Kültürlü’ın canlandırdığı Nesrin olacağı da netleşti.

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan'ın yerini Nesrin alıyor! İclal Aydın'ın veda ihtimali arttı! 1

İclal Okumuş, Üç Kız Kardeş dizisine ne zaman veda edecek? İşte bu soru birçok izleyicinin zihninde geziyor. Üç Kız Kardeş romanının yazarı olan İclal Okumuş, uzun bir aradan daha sonra dizi setlerine kendi hikayesi ile dönüş yapmıştı. Ödüller de şampiyon Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda Nesrin karakterinin ölüme dürüst peyderpey gidişine şahitlik edeceksiniz.

Nesrin’in ölümden dönmesi ve amansız bir hastalığa yakalanması herkesi acınacak halde edecek. Türkan, Dönüş ve Derya annelerinin düştüğü durumdan çıkması için ellerinden geleni yapacak.

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan'ın yerini Nesrin alıyor! İclal Aydın'ın veda ihtimali arttı! 2

Türkan ile Somer arasında ise yeni bir dönem başlıyor. Somer, baba oluyor! Türkan, gerçeği öğrenecek? İkilinin aşkında nasıl gelişmeler olacağı da merak ediliyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin fragmanlarında verilen mesajlar Nesrin karakterinin hafızasını kaybedip, kendi kızlarını bile tanıyamaz bir noktaya geldiğini ve amansız hastalığı sebebiyle de hikayede bir zaman sonradan ayrılık yaşanacağı anlatılıyor.

Birçok dizi hayranı ise Nesrin’in yeni dönemde duygunun merkezinde olacağını, dramın en ağır hallerinin de bu karakter üzerinden milyonları etkileyeceğini söyleyebiliriz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/uc-kiz-kardes-dizisinde-turkanin-yerini-nesrin-aliyor-iclal-aydinin-veda-ihtimali-artti/1335944