Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine tarafından şiddetli geçimsizlik yaşayan çift geçtiğimiz Haziran ayında ayrılmaya karar verip Beykoz Adliyesinde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

"ESKİ EŞİM BAŞKASIYLA EVLENDİ"

Yaklaşık 2 yıl süren evliliğini anımsamak istemeyen Zeynep Torun, evlendiği dönemde yapılan evlilik haberlerinin kaldırılması için harekete geçti. Haberlerin güncelliğini yitirdiğini, kamusal bir yararı kalmadığını ve eski eşinin diğer bir kadınla evlenip yeni bir yaşam kurduğu gerekçesiyle haberlerin kaldırılmasını istek etti.

HABERLERİ KALDIRIN

İstanbul Sulh Suç Oluşturan Hâkimliğine başvuran sosyetik hoş kamuya mülk olmuş meşhur bir figür olmadığını ve güncelliğini yitiren bir evliliğin haberlerde yer almasının sahip olduğu unutulma hakkının zedelendiğini bulgu.

ERİŞİM TALEBİ REDDEDİLDİ

Talebi değerlendiren duruşma Zeynep Torun'un evlendiği dönemde yapılan haberlerin basın özgürlüğü kapsamında olduğunu, her ne değin çiftin boşanmış olsa da gazetecilerin görevini ifa ettiği ve böylece haberlerin kaldırılmasının düşüncesiz olduğu anlatılarak talep reddedildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com