Akşam Gazetesi'nin haberine kadar meşhur isimler 2021 dileklerini böyle sıraladı...

IŞIN KARACA: "URLA’DA YENİ BİR HAYAT"

2020 yılında başıma gelen en hoş şey, yol arkadaşım Can Inşa ve kızımla Urla’da yeni bir hayata açmak oldu. Hayatını müzik üretimi ile devam ettiren her emekçi gibi sahneye çıkmamak beni de çok üzdü. 

BURCU ESMERSOY: "ÖZEL VE GÜZELDİ!"

Bende saklı kalsın fakat çok hoş ve özeldi 2020. Sevdiklerimin, üzüntülerine ve kayıplarına ortak olmaya çalıştığım fakat bununla birlikte kendimi tanımaya süre bulduğum bir dönem oldu 2020. 

EZGİ ARA VERME: "BİR DEFA DAHA ŞÜKREDİYORUM"

Sağlıkla sınanıyor elde etmek üzücü.Bir kez daha elim ayağım tutuyor, nefes alıyorum, çalışıyorum diye şükrettim. başkaca garip ve güç bir yıldı. Umarım 2021 güzellikleriyle kazanç. 

KIVANÇ TATLITUĞ-BAŞAK DİZER: "YENİ YILDA BİR CAN KURTARIN!"

2020’de başımıza gelen en iyi sey, köpeğimiz ‘Genç’i ve ormandan kurtardığımız ‘İzmir’ adlı bir dişi köpeği evlat olmak oldu. Lütfen siz de bir can kurtarın, yılbaşı dileğim budur. 2020 fazla dramatik ve asosyal bir yıl oldu. Biz doğaya aşık bir çift olarak içimize, sakinliğe yöneldik. 2021 sıhhat yılı olsun, inşallah.

İPEK AÇAR: "EVLADIMDAN AYRI KALMAK ZORDU"

O Kadar bir yıldan geçtik ama hakikaten sağlığımız yerindeyse gerisi anlamsız dediğimiz bir yıl oldu. Aslı Gönül yurtdışında okuyor. Bütün dünyada ölümcül bir virüs varken evlattan ayrı olmak daha da zordu. 2021, umarım sağlıklı bir sene olur... 

JESSİCA MAY: "MASKESİZ BİR SENE DİLİYORUM"

Sorgulamayı ve bambaşka düşünmeyi keşfettim. Herkese sağlık doymuş, bol kazançlı, önceden olduğu gibi maskesiz ve bol bol sosyalleştiğimiz, bir sene diliyorum.

GÖKÇE BAHADIR: "2020 ÜZDÜ LAKIN ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ"

2020’de başıma gelen en hoş şey ‘İzmir’in Kızları’nın sahnelenmesi oldu. Geçen yıl bizi fazla üzdü lakin bununla beraber da çok şey öğretti. Umarım yeni yılla birlikte daha iyi günlere adım atıyor olacağız. 

Kaynak: www.sacitaslan.com