Takvim Gazetesi'nin haberine kadar hayatımıza bir yıl önce giren pandemi, her şey gibi tatil alışkanlıklarını da değiştirdi. Yaklaşan yaz aylarında kiralık villalara talep arttı; böylece fiyatlar da en az iki katı arttı.

Pandemi nedeniyle sade yurttaş gibi ünlüler de otel yerine kiralık villaları seçim etmeye başladı. İrem Derici'nin ardından Demet Özdemir de sevgilisi Oğuzhan Koç ve arkadaşlarıyla tatil yerine getirmek için Kaş'ta özel havuzlu bir villa kiraladı.

Koç ile Özdemir'e ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile müzisyen aşkı Çağrı Telkıvıran eşlik ederken; çiftin villası görenleri kıskandırdı. Ölümsüzlük havuzu ve eşsiz Kaş manzarasının olduğu villanın jurnal kirasının 5 bin TL olduğu öğrenildi. Dört ünlü ad, özel villada ayrıca idareli keza de hijyenik tatil yapıyor...

HİJYENİK VE EKONOMİK

Çağla Şıkel de Alaçatı'daki lüks bir villayı sezonluk 250 bin TL'ye kiraladı.

Bensu Soral ve Hakan Baş da geçen yıl olduğu gibi tekrar Dalyan'da bir villa kiralayıp aileleriyle burada konaklayacak. Meşhur oyuncunun ailesiyle konaklayacağı villanın haftalık kirası ise 50 bin TL. Bensu Soral ve Hakan Baş, bu yazın büyük kısmını da Dalyan'da geçirmeyi planlıyor. Crohn hastası olduğu için Covid aşısını da öncelikli grupta olan Soral için en manâlı şey, steril bir tatil.

Villa kiralayarak daha izole bir şekilde tatil yapan ünlü isimler, bununla birlikte bu sayede yazı da daha hesaplı geçirmeyi planlıyor.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/unlu-isimlerin-tercihi-yazlik-evler-haberi-533117