Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine tarafından Alper Kömürcü yönetiminde 30 şahsiyet İstanbul Yüksekokul Senfoni Orkestrası'nın eşlik edeceği gecede sahneye çıkacak olan meşhur isimler provada bir araya geldi.

Önceki gün gerçekleşen provada Demet Sağıroğlu, Damla Sönmez ve Uraz Kaygılaroğlu, projenin müzik direktörü Alper Kömürcü ile buluştu.

"FAZLA HEYECANLIYIM"

Konser için New York'tan geldiğini söyleyen Sağıroğlu, "Bu proje için geldim, senfonik olacağını duyduğum için mutlu oldum. Damla, Uraz ve Ceylan'la olmaktan nedeniyle fazla neşelendirici ve heyecanlıyım. Seyircilerimizle bir arada olup, onlarla söyleyeceğiz. Eğlenceli geçecek sanki, konser gibi olmayacak." ifadelerini kullandı.

"UMARIM DETONE OLMAYIZ"

Demet Sağıroğlu'nun sözleri üzerine, "Ben de bu proje için Kadıköy'den geldim. Konsere Tarkan gibi aşağıdan çıkmak isterim." diyerek, mizah yapan Uraz Kaygılaroğlu ise, "Büyük müzisyenlerle beraberiz. Umarım bu güzel şarkıları hakkıyla seslendirebiliriz. Nefret Edilen Şey ile coşku aralarında bir yerdeyim. Herkesi konsere bekliyoruz. Umarım detone olmaz, olağan şekilde şarkı söyleriz. Hepimizin bildiği, dinleyerek büyüdüğümüz şarkılar... Topluluk bir aileyle sofradaymışım gibi düşünüp, pek söyleyeceğim." şeklinde konuştu.

"GURURLUYUM"

Damla Sönmez ise, "Ben de çok heyecanlıyım. dahası mesleğim profesyonel şarkı söylemek olmadığı için bu isimlerle bir arada olmak keza övünç ve gurur benim için. Umarım biz de neşeli süre geçiririz. Seyircimiz de fazla eğlenecek." dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/uraz-kaygilaroglu-umarim-detone-olmayiz-haberi-538092