Sabahtan Gazetesi'nden Istek Yaman Demir'in haberine kadar meslek adamı Ertan Kurnaz, geçtiğimiz günlerde eşi Sena Uyanık'la ağız dalaşı yaşadı. İddiaya göre yaşanan tartışmada genç kadın bir anlık öfkesiyle eşine sırça bardak fırlattı. İş insanının kafasına isabet eden kadeh kırıldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde kesi ve yaralar oluşan genç adam, gittiği özel bir hastaneden darp raporu aldı.

DEDEKTİF GİBİ İZLEDİ

Açıkgöz çifti arasında yaşanan ağız dalaşı sonrası yine sözde Sena Açıkgöz, yakın dostları güzellik uzmanı Yasemin Servet ile Ertan Uyanık'ı peşine düşüp takip etmeye başladı. Eşinin Beşiktaş'ta lüks bir restorana girdiğini gören Sena Uyanık, yine güya eşi Ertan Açıkgöz'ın toplantıda olduğu bir sırada el altından fotoğraflarını çekmeye başladı. Bir zaman sonra eşinin buluşma yaptığı masaya artan bir şekilde, tehdit ve hakaretler savuran Sena Uyanık, bir de eşinin üzerine masanın üzerindeki suyu döktü.

EŞİNİ İHBAR ETTİ

Durum akşamı evine gitmek isteyen Ertan Kurnaz, siteye antre yapmalarını karşılayan site kartının iptal edildiğini fark etti. Eşinin talebiyle kartlarının iptal edildiğini öğrenen iş insanı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu. Eşinin kendisine bedensel müdahalede bulunduğunu, darp edildiğini ve özel hayatının ihlal edildiğini ileri süren iş insanı Açıkgöz, şeref kaybı yaşadığını, somut ve maneviyat zarara uğradığını ileri sürdü. Ertan Açıkgöz'ın ihbarı sonrası kendisini darp eden eşi ve yakın arkadaşı hakkında soruşturma açıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/uyanik-ciftinin-skandallar-zinciri-duyanlari-soke-etti-haberi-535870