Ve Yargı yeni sezonda büyük şok! Ceylin itiraf etti, Ilgaz öldü ama durum çok başka!

TelevizyonGazetesi.com/Detaylar – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hak’nın yeni sezon tanıtımı, 4 Eylül Pazar akşamı ekrana geldi. Dizinin devlete ait sosyal ağ hesaplarından ve oyuncuların instagram sayfalarından da paylaşılan tanıtım videosu, büyük alaka görürken, herkesin kafasını karıştıracak yeni sezondan ilk görüntüler, olayların fazla diğer yerlere gittiğinin de kanıtıydı!

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldıkları Yargı dizisinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Önce okuma provalarında buluşan takım, kısa bir zaman daha sonra da sete çıktı. Takriben 1 hafta önce başlayan çekimlerden gelen birincil görüntüler de yeni sezonda büyük bombaların gelmekte olduğunun işaretiydi hemen hemen!

Eren’in peşine düştüğü, eli kanlı bir şekilde yakaladığı Ceylin, şaşkın bir vaziyette, şok içinde acayip tavırlar sergiliyordu. Sezon finalinde emniyette Ceylin’i sorgularken Eren komiser ‘Nasıl kıydın, nasıl öldürdün Ilgaz Kaya’yı?’ diye sormuştu.

Tanıtım da bu sözlerle başladı. Ceylin, sorgu odasındaki sandalyeyi masayı fırlatarak duvardan duvara kendini atıyordu. Sinir krizi geçiren Ceylin’i tutmaya çalışan Eren, “Ben yapmadım” sözleri karşısındaki “Kendi elimle taşıdım cisim torbasını” diyerek bir kere daha izleyenleri şoka uğrattı.

Ilgaz’ın öldüğüne inanmak istemeyen Ceylin ise ısrarla kendisinin yapmadığını söyleyerek “Olamaz Ilgaz ölmüş olamaz” diyerek çığlıklar içinde ağlıyor. Eren, bir delil torbası içindeki kolyeyi Ceylin’e göstererek “Elinde tutuyordu sımsıkı” diyor ve kolyenin Ceylin’in boğazında bıraktığı ize bakıyordu şaşkınlıkla.

Ve Yargı yeni sezonda büyük şok! Ceylin itiraf etti, Ilgaz öldü ama durum çok başka! 1

Ceylin her ne değin “Ilgaz’ı ben öldürmedim” diyerek ağlasa da Eren komiser, boynundan koparılırken iz bırakan kolyeyi delil olarak görüyor ve Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğünü düşünüyordu. Ceylin ise herkesi şaşırtan bir diğer itiraf ile yeni bölümde olayların fazla diğer bir yere içten akacağının işaretini veriyordu.

“Ben yapmadım, Ilgaz’ı en öldürmedim. Ben başkasını öldürdüm” sözleri, Eren’i olduğu dek izleyenleri de fazla şaşırttı! Ilgaz aslında öldü mü, Ceylin mi öldürdü, neden yaptı veya eğer dürüst söylüyorsa Ceylin kimi öldürdü ve o başkası kim? Yeni sezon tanıtımında izleyenleri tahminlerin ötesine götüren sahneler ekrana getirildi.

Ve Yargı yeni sezonda büyük şok! Ceylin itiraf etti, Ilgaz öldü ama durum çok başka! 2

Pek çok varsayım yapılıyor ama izleyicinin de çok iyi bildiği gibi, geçtiğimiz sezonda da senaryo yazarı Sema Ergenekon, herkesin tahminlerinin ötesinde gelişmelere imza atan öykü ile çok şaşılacak gelişmeleri izleyiciye sunmuştu. Yeni sezonda da yeniden olayların hiç beklenmedik yerlere gideceği anlaşılıyor.

Sezon finalinde herkesin Ilgaz’ı Ceylin’in öldürdüğü düşünülüyordu. Yeni sezonda da Ceylin’in sevdiği adamı niçin öldürdüğünün anlatılacağı tahminleri yapılıyordu. Ama Ceylin’in Ilgaz’ı yok bir diğer kişiyi öldürdüğü itirafı, yine büyük zıt köşelerin geldiğinin de bir işareti…

Görünen o ancak Hak 2. sezonda izleyici, yine ayrı olaylarla heyecanı yüksek bölümler izleyecek! Dizinin yayınlama tarihi kesin olmadı lakin çok yakında ekranda olması bekleniyor.

İşte Yargı 2. sezon tanıtımı…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ve-yargi-yeni-sezonda-buyuk-sok-ceylin-itiraf-etti-ilgaz-oldu-ama-durum-cok-baska/1335310