Küresel Öğretmen Ödülü, dünyanın her köşesine etkin olarak ulaşmayı amaçlayan ve mesleklerine katkılarda yer alan doğaüstü öğretmenleri tanımlayan ve tanıyan bir organizasyon olarak tanınıyor.

Uluslararasında örnek eğitimci kimliğine verilen bu ödül Türkiye’yi gururlandırdı.

"GLOBAL TEACHER AWARD", ayrı konuları öğretmede kusursuzluk sergileyen, öğrencilere mucizevi katkılar sağlayan ve sınıflarının açık havada bile öğreterek topluma hizmet eden öğretmenleri belirlemeyi amaçlayan prestijli bir ödül olarak biliniyor.

Volkan İner, ödülle ilgili olarak, ‘’Asla vazgeçmeden azimle, sevgi ile yaptığım bu mesleği dünya çapında böylesine özel bir ödülle buluşturmak inanılmaz bir duygu’’ dedi. Keza umarım bu ödülü ülkemizden daha bir fazla öğretmen alır ve bu büyük gururu ülkemize yaşatmasını temmenni ettiğini belirtti.

“Asla yapmaktan muhakkak olduğunuz ve yapmayı planladığınız işlerinizden vazgeçmeyin. Bugün değilse yarın mutlaka değer görecektir.”

Volkan İner pandemi süresince ve halen devam ettirdiği “TEACHER TALKS” (Hoca Sohbetleri) projesi ile dünyanın öbür ülkelerindeki bir fazla öğretmeni, eğitmeni ve manâlı kişileri buluşturuyor. Bu görüşmelerde dünyanın ayrı yerlerinde ancak eğitimciler fikirlerini, yaptıklarını, eğitim anlayışlarını, yaşam görüşlerini ve daha bir çok konuyu paylaşıyorlar.

Volkan İner bu sohbetlerde keza dünyanın hangi köşesinde olursa olsun uluslarararası iletişimin artmasına hem de evrensel değerler açısından insanlık ideallerinin paylaşılmasına vesile olmaya gayret ettiğini vurguladı. 

Volkan İNER ödülünü 10.10.2021 Pazar günü online olarak düzenlenecek organizasyonda alacak. 

2021 Küresel Hoca Ödülü 10.10.2021  Saat 16:00 IST'de Youtube ve Facebook'ta canlı yayınlanacak.

Yayını canlı olarak izlemek için aşağıdaki tarih ve saatlerde kayıtlı platformları peşine düşüp takip edebilirsiniz.

Töreni canlı izlemek için linkler aşağıdadır.

Canlı Yayın için Facebook: - https://www.facebook.com/aksawards

Canlı Yayın için Youtube Kanalı - https://www.youtube.com/c/AKSEDUCATIONAWARDS

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/volkan-iner-ogretmenden-duygulandiran-basari-haberi-538547