Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan’ın muhteşem uyumu dillere düştü!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin’in buluştuğu Üçüncü Gün isimli sinema filmi son günlerde sosyal medyada gündemden düşmüyor. Bunun aşağı yatan niçin ise izleyicilerin iki genç oyuncunun uyumunu çok beğenmiş olması.

Üçüncü Gün İsimli sinema filmi için bir araya gelen Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin, keza çok güzel bir harmoni yakaladı hem de yüksek enerjileri ile de derhal dikkatleri üzerlerine çekti. İki genç oyuncunun bu buluşması da sosyal medyada gündemden düşmüyor.

Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan'ın muhteşem uyumu dillere düştü! 1

Takipçiler, ikilinin her pozuna binlerce açıklama bırakıyor ve övgülerde bulunuyor. Hatta ikili arasındaki minik nüanslar bile inceleniyor ve sosyal ağ Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin uyumunu ne kadar çok beğendiklerini de bu mesajları ile ortaya koyuyor.

Berk Atan’ın resim çekiminde Yağmur Tanrısevsin’in belinden sımsıkı tuttuğunu gösteren sosyal ağ kullnıcıları, bu detayı fazla sevdiklerini açıklama etti.

Bir izleyici şöyle yazdı: “Güzelliklerine mi, uyumlarına mı hangi detaya düşeyim.”

İkili için “bebek surat” yakıştırması da yapan izleyiciler, Üçüncü Gün filminden daha çok başrol çiftinin bu enerjisini konuşuyor.

Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin hayranları binlerce paylaşım yapınca da ikili sıklıkla twitter gündeminde en çok konuşulan isimler olarak öne çıkıyor.

Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan'ın muhteşem uyumu dillere düştü! 2

Yağmur Tanrısevsin, en son Kalp Yarası isimli dizide başrolde yer aldı. Gökhan Alkan ile birlikte Antakya’da uzun vakit çekimlerde yer alan genç oyuncu, Şubat ayında dizinin final yapmasından bu yanlamasına dinleniyor.

Berk Atan ise TRT1’de iki sezondur fazla başarılı bir çıkış yakalayan Gönül Dağı dizisinde Taner isimli karakteri canlandırıyor. Başrolde bulunan Berk Atan’ın 2 sezon boyunca bu dizi bir uçtan bir uca büyük bir kariyer çıkışı yakaladığını da söylemek gerekiyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yagmur-tanrisevsin-ile-berk-atanin-muhtesem-uyumu-dillere-dustu/1331768