Yan rollerden yeniden başrole! Erkan Meriç için kaderin yeni cilvesi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Meşhur oyuncu Erkan Meriç, figüran olarak başladığı oyunculuk yolculuğunda 2011 yılından bu yanlamasına ekranlarda bambaşka projelerle yer alan isimlerden birisi oldu. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ve Fatmagül’ün Suçu Ne setlerine figüran olarak girebilen oyuncu, arkasında ise Garip Hikayeler isimli dizide misafir oyuncu olarak kendini göstermişti.

Beyaz Karanfil dizisindeki Erkan karakteri ile ilk manâlı çıkışını yapan Erkan Meriç, arkasından da Değer isimli dizide tekrar Cengiz karakteri ile emrindeki roldeydi. Oyuncuya büyük popülerlik kazandıran proje ise 2016 ile 2018 yılları arasında yayınlanan Adını Sen Koy isimli jurnal dizi oldu. Hazal Subaşı ile birlikte dizinin başrolünde yer alan ve geniş bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu, başroldün de keyfini çıkartmıştı.

Sonraki dönemde bir zaman ortalarda soyut oyuncu geçen yıl Savaşçı isimli dizinin beşinci sezonuna Bektaş Subaşı karakteri ile tekrar alt bir rolle katıldı. Ardından da bu sezon Gülümse Kaderine isimli izideki Fırat karakteri ile yine başrollerden rol çalan bir manzara çizen Erkan Meriç, çok da etkili olduğu bu hikayenin kısa süreli olmasının şanssızlığını da yaşadı.

Gülümse Kaderine projesi beş birim sürdü ve Fırat karakteri ile büyük bir çıkış yapma potansiyeli yer alan Erkan Meriç için reytinglerin düşük olması büyük bir fırsatın kaçması anlamını taşıyordu.

Şimdilerde ise oyuncunun ismi bir jurnal diziyle gündeme geldi. Yeni bir projenin müjdesini sosyal medya üzerinden hayranları ile paylaşan oyuncu, yeni sezonda tv8 ekranında Yazgı isimli dizide yer alacak.

Yan rollerden yeniden başrole! Erkan Meriç için kaderin yeni cilvesi! 1

Bu sefer ise Erkan Meriç, Adını Sen Koy projesinde olduğu gibi tekrar başrolde yer alacak. Günlük dizilerin başrol oyuncusu olarak yer alan fakat belli başlı akım televizyon kanallarındaki öteki projelerinde emrindeki rolleri kabul eden Erkan Meriç, etkili bir hikaye ile bitmiş ekranlara dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Hazal Subaşı’nın ardındaki Erkan Meriç’in yeni günlük dizisindeki kadın partneri de merakla bekleniyor. Oyuncunun etkili ve ünlü bir ad ile başrolü paylaşması Yazgı dizisinin daha fazla reklamının yapılmasını sağlayacaktır. Henüz oyuncu seçimleri devam ediyor lakin Yazgı dizisinin hazırlıklarının son aşamaya geldiği de basındaki haberlere konu oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yan-rollerden-yeniden-basrole-erkan-meric-icin-kaderin-yeni-cilvesi/1331909