Yargı’da duvara toslayan izleyiciye bir şok da resmi sosyal medya hesabından geldi!

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Adalet, 39. bölümüyle izleyenleri resmen ekrana kilitledi! Ceylin’in kaybolmasının ardından biçare olan Ilgaz, delillerin gerisinde artan bir şekilde ona ulaşmaya çalışırken, ekran başındaki izleyici de gerilim batmış anlar yaşadı!

Ceylin ve diğerlerinin kapatıldıkları yerdeki hayat mücadelesi sürerken, arasında çıkan kimi tartışmalar da gerilimin dozunu arttırdı! Ceylin, çevresindekileri sakinleştirmeye çalışırken, kendisi de derin bir ümidini yitirme içinde hıçkıra hıçkıra ağladığı sahne ile izleyicinin de yüreğini yaktı!

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları dizi, yeni bölümüyle izleyicinin hemen hemen beynini yakan anlara sahne oldu! Olayı anlamaya çalışan, katili bulmaya ve bilmeceyi çözmeye çalışan izleyici, en düşük Ilgaz değin çaresiz kaldı çoğu kez!

Ay Üretim imzalı dizinin beyin yakan senaryosuyla Sema Ergenekon, bir kere daha izleyen herkesin övgüsünü aldı! Tahminleri zorlayan devamlılık ile Ergenekon, iki sezondur beklenmeyen gelişmeleri izleyiciye sunuyor ve her bölümde heyecanı yüksek tutarak diziye olan ilgiyi de yükseltiyor.

39. birim yayınlanmadan önce, Yargı dizisinin resmi sosyal medya hesaplarından “Katili öğrenmeye hazırlanmış mısın? 39. bölümü kaçırma!” çağrıları yapılmıştı.

Adalet dizisi, birincil başladığı günden beri o kadar fazla içinden çıkılamaz gibi görünen olayın gerçeğini bir kaç bölümde ortaya koyuyor. Haftalar, aylar süren bir sürükleme ile izleyenleri yıldırmıyor. Bu da Yargı dizisinin izleyici göre en fazla sevilen tarafı! Bir olayın tez çözülüp ayrı gelişmelerin izleyici önüne koyulması, dizinin sıkılmadan izlenmesini de sağlıyor…

39. bölüm ile ilgili bu tanımlama da Yargı’nın 2. sezonunda kuyudaki cesetlerle başlayan olayın artık çözüleceği, katilin kim olduğu sorusunun yanıtının alınacağını açıklama ediyordu. Bu heyecanla izleyici, Yargı’nın yeni bölümünü izlemeye başladı. Bölümün son sahnesinde ise Ceylin ve diğerlerinin tutulduğu yerde bir anda ortaya çıkan kişi, herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı!

Ceylin’in şok içinde bakakaldığı isim, adliyenin önünden ayrılmayan, Çınar’dan sürekli istihbarat alan muhabir Burak Şimşek çıktı! Ceylin’i bakakaldığı Burak’ın katil olduğunu düşündü izleyici bu sahne ile. Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından bu sahne için “Katil kurallarını kendi yazdığı yeni bir oyunun peşinde. Her şey yeni başlıyor. Bizi izlediğin için teşekkür ederim. Haftaya yeni bölümde görüşmek üzere” mesajı verildi.

Ayrıca “Burak Şimşek! Beli de katil…Ilgaz, katilin kurbanlarını köşkte sakladığını öğreniyor! Peki içerdekiler kurtulabilecek mi?” notuyla da 40. birim fragmanı yayınlandı…

İşte bu paylaşımdaki “Burak Şimşek! Olur Ya de katil” notu, kafaları fena halde karıştırdı! 39. bölüme “Katili öğrenmeye hazırlanmış mısın?” notuyla çağrılan izleyici, “Olur Ya de katil!” notuyla kalakaldı! Bu paylaşım ile Burak’ın da katil olmayabileceği, diğer bir oyun kurulduğu anlatılmaya çalışılıyor!

Bölüm sonunda “Katil Burak’mış!” çıkarımı, bu paylaşım ile boşa düşmüş oluyor! Bir kesinlik olmadığı açıklama ediliyor “şayet” ibaresi ile! Hak dizisinin devlete ait hesabından yapılan bu paylaşım, izleyiciye az önce katilin bulunmadığı düşüncesini yerleştiriyor.

Heyecanı arttırmak için mi böyle bir paylaşım yapıldı, izleyip göreceğiz! Katil Burak da olabilir, maksat de şaşırtılmış olabilir! sırası gelmişken yeni bölümde Ilgaz’ın, Ceylin ve diğerlerinin köşkte tutulduğunu keşfetmesiyle olayların nereye gideceği de büyük merak konusu…

İşte Adalet 40. bölüm fragmanı…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yargida-duvara-toslayan-izleyiciye-bir-sok-da-resmi-sosyal-medya-hesabindan-geldi/1340078