Yargı dizisinde Sema Ergenekon kimseye bilgi vermiyor, Pınar Deniz bile ne olacağını bilemiyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi keza ülkemizde ayrıca de yurt haricen birçok ülkede yayınlanmaya aralıksız, başarılı bir dizi. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her yeni bölümünde coşku hiç bitmiyor. Senaryo Yazarı Sema Ergenekon da bu ortamın bozulmaması için hikayenin gidişatı konusunu bir giz gibi saklıyor.

Adalet dizisinin set ortamında yer alan oyuncular dahil kimse bir sonraki bölümde neler yaşanacağını bilmiyor. Pınar Deniz, sette akıcılık kendisine gelince ama Ceylin karakterinin gidişatı hakkında data sahibi olduğunu, onun dışarıya hiçbir bilgisinin olmadığını söyledi.

Sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte görüntülenen ve Adalet dizisi hakkında açıklamada yer alan Pınar Deniz, geçen sezon senaryonun gidişatı konusunda azıcık daha pozitif veri sahibi olduklarını, ama bu sezon hiçbir bilgi kırıntısı olmadığından bahsetti.

Oyuncu, diziyle ilgili sorular üstüne şunları söyledi: “Yargı hoş gidiyor. Tekrar bir oyun kuruldu. Biz de ilgiyle bekliyoruz. Geçen yıl tekrar bir tık biliyordum lakin bu sene hiçbir şey bilmiyorum. Ben de oynadığım zaman öğreniyorum, çünkü bir birim geriden geliyoruz. Heyecanla peşine düşüp takip ediyorum ben de sizin gibi doğrusu.”

Kaan Şimşek da yeni dizisi Sipahi için sete çıktı. Show TV için hazırlanan dizide Özge Gürel ile partner olan Kaan Yıldırım, yeni dizisi için yoğun bir ön hazırlık sürecinden geçti. Bir istihbarat ajanının hikayesi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz’e de Hak dizisi desteği sundu.

Aşk yaşamaya başladıktan sonradan Yargı dizisinin kendisinin de izlediğinden bahseden Kaan Şimşek, şöyle konuştu: “Çok iyiler, fazla seviliyorlar. Ben de Yargı’yı Pınar’dan sonradan izlemeye başladım. Geçen yıl çalıştığım için izleyememiştim. Zaten dizi mükemmel, mantıksal bağ , oyuncular çok iyi. Herkes çok iyi performans gösteriyor. Ben de bekliyorum, Pazar günleri beraber izliyoruz” diye konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yargi-dizisinde-sema-ergenekon-kimseye-bilgi-vermiyor-pinar-deniz-bile-ne-olacagini-bilemiyor/1340394