Yasak Elma dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın çekim alanına girdi!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Bilindiği üzere Oktay Kaynarca artık ünlü bir oyuncu olmanın yanı sıra, yapımcı sıfatı ile de piyasada yer alıyor. Iftihar Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Hoş Adamlar isimli yapım şirketinin ortaklarından olan Oktay Kaynarca, Eylül ayında da Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziyle birlikte baştan ekranda yerini alacak.

Oktay Kaynarca, tedbirli bir şekilde yeni dizisi için oyuncu kadrosunu da belirliyor ve çoğu ünlü isim ile de anlaşmalar yapıldı. Cezayir isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, yapımcı sıfatı ile birincil projesi olacağı için de Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine büyük ağırlık veriyor. Oktay Kaynarca’nın işbirliği etmek istediği isimlerle tek tek görüşerek onları ikna etmesi de dizinin kadrosunun çok iyi isimlerden kurulmasını sağladı.

Yasak Elma dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın çekim alanına girdi! 1

Pelin Aki, Ebru Özkan, Eren Vurdem, İnanç Konukçu, Ragıp Savaş, Burcu Binici gibi isimlerle anlaşmalar yapıldı. Kadroda daha birçok isim var ve görüşmeler de devam ediyor. Oktay Kaynarca’nın röportaj yaptığı isimlerden birisi ise Yasaklanmış Elma dizisinde Feride karakterini canlandıran Gülenay Kalkan oldu.

Yasak Elma dizisinin dördüncü sezonunda hikayede yer alan Feride karakteri alaka çekmişti. Sanatçı oyuncu da başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Oysa beşinci sezonda Feride karakterine hikayede yer verilmedi. Gülenay Kalkan’ın yeni sezonda Oktay Kaynarca’nın dizisinde rol alacağı da ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın çekim alanına girdi! 2

Gülenay Kalkan, bilindiği üzere Tarık Ünlüoğlu ile evliydi. Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Oktay Kaynarca ile Tarık Ünlüoğlu uzun süre birlikte çalıştı.

1 Ekim 2019 yılında vefat ettiği tarihte Tarık Ünlüoğlu hala Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosundaydı. Oktay Kaynarca’nın yakın arkadaşının eşi Gülenay Kalkan ile yardımlaşmak istemesi bir vefa göstergesi olarak da düşünülüyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yasak-elma-dizisinden-ayrilan-unlu-oyuncu-oktay-kaynarcanin-cekim-alanina-girdi/1327850