Sabahtan Gazetesi'nden Istek Yaman Demir'in haberine kadar İstanbul'da yaşayan Merve-Koray T. çifti, geçtiğimiz yıllarda evlenmişti. Özel bir yazılım firmasında çalışan Merve ile eşi Koray T. arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Taraflar evliliklerine ansızın fazla kez baht verip devam etmek istese de başarılı olmadı. İddiaya göre, 39 yaşındaki genç bayan, geçtiğimiz günlerde eşinin cep telefonunu inceledi. Eşinin bazı yazışmalarını görebilen Merve T., bunları kaydetti.

daha sonra da Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtı.

TELEFONU HACK'LEDİ

Koray T., hakkında açılan boşanma davasında başkaları ile yaptığı yazışmaların dosyada kanıt olarak sunulması sonrası şok yaşadı. Yeniden sözde yapılan mesajlaşmalar genç adam göre tahrip edilen mesajlardı. Bunun üstüne araştırmacı Koray T., kullandığı cep telefonunda bir ajan program gördü. Yazılımcı eşi tarafından telefona yüklenen program doğru telefonunun hack'lendiğini ve mesajlarının kaydedildiğini ileri süren Koray T., özel hayatı ihlal edildiği gerekçesiyle şikâyetçi oldu.

KARISINI İHBAR ETTİ

Şikâyet dilekçesinde eşinin ünlü bir yazılım firmasında çalıştığını, yazdığı yazılım programı sayesinde telefonunu ele geçirdiğini ve yasadışı şekilde ele geçirdiği mesajlarla kendisine boşanma davası açtığını bahis etti. Taraflar arasındaki boşanma davası devam ederken, yazılımcı benzeyen hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/yazilimci-ese-casus-programla-mesajlarimi-ele-gecirdi-davasi-haberi-530813