Yeni bir hukuk dizisi geliyor: İçimizdeki Ateş! Yayın tarihi belli oldu…

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Ekranda bulunan farklı türdeki dizilerin aralarında son dönemde Hukuk temalı diziler ön plana çıkmaya başladı. Adalet dizisine gösterilen ilginin yanı sıra Mahkum dizisi de tekrar ekranın en fazla dikkat çeken hukuk temalı dizileri oldu. bununla birlikte final yapan Izdivaç Hakkında Her Şey ve Etken dizileri de bu akımdan faydalanmaya çalıştı. İzleyicinin farklı hikayeler aradığı ekranda, hikayesi hukukla ilgili olan konular ilgisini çekmeye başladı.

Atv de Etken dizisinin final yapmasının arkasında bir başka hukuk temalı diziyle reyting yarışına girmeye hazırlanıyor. Her ne kadar Baskın dizisi beklenen reytingleri alamasa da İçimizdeki Alev dizisi için gösterişli bir duruş sergileniyor.

Genç hukukçuların mücadelesini anlatacak olan dizi İçimizdeki Alev’in yapımını Fabrika Üretim’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği İçimizdeki Alev dizisinin çekimlerine bir süre önce başlanmıştı. Dizinin kadrosunda İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu gibi genç isimlerin yanı sıra deneyimli oyuncular Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu da yer alıyor.

Yeni bir hukuk dizisi geliyor: İçimizdeki Ateş! Yayın tarihi belli oldu... 1

İçimizdeki Alev dizisi genç kadrosuyla uyarı çekerken, konusu itibariyle de Z kuşağının iş hayatında başarılı olabilmek için dişe diş mücadelesini anlatmakta. Dizinin yayınlama tarihi de kısa bir vakit önce muhakkak oldu. İçimizdeki Alev’in birincil bölümü 23 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00’de ATV ekranında olacak.