Tarihler 2007'i gösterirken iki öbür kanalda, iki farklı programda, canlı yayında iki ünlü ad, akıllara durgunluk verecek şekilde birbirlerine girdiler.

Bir tarafta İbrahim Tatlıses, diğer yanda Bülent Ersoy vardı.

Tartışma, Tatlıses’in bir önceki haftanın Popstar Alaturka’sının görüntülerini yayınlamasıyla başladı.

Tatlıses, Bülent Ersoy’un “Yırtıla yırtıla doğum yaptı” sözlerine kafayı takmıştı. Bu ifadeyi, Ersoy’a yakıştıramamıştı. Benzer dakikalarda Star’da da Popstar Alaturka yayındaydı. Ve birileri, Bülent Ersoy’un kulağına Tatlıses'in söylediklerini fısıldamıştı.

Bundan Böyle söz sırası Bülent Ersoy’daydı.

Bülent Ersoy, “Doğurmak ayıp mı, analık ayıp mı? O cahil olduğu için anlamaz. O ama o kadar yorum yapar. İbrahim Tatlıses, konuşmalarına uyarı et. O geçirdiğin daha alçak yazılarını yediririm sana sonradan. Ben hayatımda hiç kimseye talimatlar verip de ‘Bu adamı öldürün’ demedim. Beni sinirlendirme! Kıskançlığı bırak. Keşke Allah bana o büyük özelliği nasip etseydi de doğurabilseydim. İstemez miydin, arkadaşın doğursun?” diyerek Tatlıses'e sert bir göndermede bulundu.

Tatlıses, Bülent Ersoy’un bu sözlerine benzer sertlikte cevap verdi. “Ben cahilim... Bana öyle demişler. Böyle parmağını da şey yaparak (sallayarak) ‘İbrahim Efendi kendi gel’ diye konuşmuş. Ben senin o parmağını alır, kulağını kaşındırırım. Sana bugüne kadar saygıda hata etmedim. Ben kavgacı, saldırgan bir tip değilim. Beni sakın ola kendinize benzetmeyin. dahası orada (Bülent Ersoy’un konuşmasını kastediyor) belden aşağı vurmalar var. Acilen reklam girsin araya. Reklamdan sonradan bakacağım. Kimsin sen? Nesin? Bu toplum sizi her türlü kabul etmiş. Saygıyı kaçırırsanız bu insanlara, sokakta sizi bilmem neye boğarlar.”

Yıllar geçti, birbirilerine böylesi ağır sözler sarf eden eski dostlar(!) 2020 yılına alt yandan girdi.

Bu skandal kavganın görüntüleri o kadar çok yerden kaldırılmış ve aşağıdaki linkten başka yerde yok...

Kayıtlar muhakkak, yanıltmaz ve hiç bir şeyi unutmaz...

BÜLENT ERSOY VE İBRAHİM TATLISES'İN ŞOK EDEN SÖZLERLE BATMIŞ SKANDAL KAVGASINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ!.. (VİDEO)

Kaynak: www.sacitaslan.com