Yeniden sağlığına kavuşan Arda Kural sinema filmiyle geri dönüyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar yakışıklılığıyla genç kızların büyük hayranı oldu ve “yerli Leonardo Di Caprio” olarak anılan Arda Kural setlere dönüyor. Senelerdir yaşadığı psikolojik hastalık sebebiyle gözlerden uzaktan bir yaşam süren Kaide’ın dönüşü bir sinema filmiyle olacak.

Bugün 41 yaşındaki oyuncu genç yaşlardayken aldığı tiyatro eğitiminin ardındaki 1999 yılında rol aldığı Yazık Kızım Büyüdü dizisiyle ekran dünyasına adım attı. Sarı saçları ve Avrupai yüzüyle dikkat çeken Kural, meşhur oyuncu Leonardo Di Caprio’ya benzerliğiyle ün yaptı. Bir Zamanlar birçok dizide rol alan Arda Kural Lise Defteri, Beyza’nın Kadınları, Kızlar Yurdu, Emret Komutanım’ın da arasında bulunduğu birçok dizi ve filmde başarılı performans göstermişti.

Ancak Arda Kaide bir vakit sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Psikoz tanısı konulan oyuncu bir dönem Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi de görebilen oyuncu, mücadelesini hiç bırakmadı. Bu süreçte setlerden ve gözlerden uzak, şiddet bir hayat sürdü. Kural bu dönemde çok kilo aldı ve eski görünümünü kaybetti.

Yeniden sağlığına kavuşan Arda Kural sinema filmiyle geri dönüyor! 1

Arda Kaide’dan birkaç ay önce hoş haber geldi. Oyuncu14 kilo verdiğini ve bundan böyle setlere dönmeye hazırlanmış olduğunu duyurdu. Arda Kural’ın “Ben hazırım ya siz?” diyerek yaptığı paylaşım sosyal medyayı ayağa kaldırmış, Arda Kaide yıllar sonradan baştan gündem olmuştu.

Oyuncunun yeni projesi nihayet belirli oldu. Setlere çok yakında döneceğini söyleyen Arda Kaide, hayatından kesitlerin yer aldığı bir filmde rol alacak. Yıldızlara Bak isimli film ekim ayında vizyona girecek. Gazetecilere açıklama yapan Arda Kaide, “Bıraktığım şeyleri geri almak namına oyunculuğa geri dönüyorum” dedi.

Arda Kural’ın bir süre önce paylaştığı ve iyileştiğini gösteren fotoğrafı hayranlarını fazla mutlu etmişti. Hayranları Twitter’da yaptıkları paylaşımda Arda Kaide’ın tekrar eski sağlığına kavuşmasından nedeniyle duydukları mutluluğu dile getirirken şaşkınlıklarını da gizleyememişti. Hayranları Arda Kaide’ın yeni hali karşı “Derhal Leonardo Di Caprio düşünsün” demişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yeniden-sagligina-kavusan-arda-kural-sinema-filmiyle-geri-donuyor/1327672