Sözcü Gazetesi yazarları Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar arasındaki tartışma, gündeme damga vurdu. İş insanı Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili imalı tweet atan Yılmaz Özdil'e Uğur Dündar'dan çok sert tepki geldi. Dündar, Özdil'e karşın, "Ayıp değil mi utan. Yerin dibine gir, karşıma çıkarsan çok kötü yaparım" dedi.

 "KİMLERE TELEVİZYON KURDURDUKLARI YAZIYOR”

Özdil, "Içten ve güvenilir (!) analist gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama, SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!" dedi.

"GÜVENİLİR ARAŞTIRMACI GAZETECİLER NİYE BAHSETMİYOR”

"SBK'nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD'deki iddianamede yazıyor... Doğru ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?" ifadeleriyle Twitter paylaşımına devamlı Özdil'e Uğur Dündar sert tepki gösterdi.

ARTI 1 İMASINDA BULUNDU

İki ismin kavgasının, Tele 1'in kuruluşuna ilişkin iması sebebiyle çıktığı öğrenildi. Dündar, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin Özdil olduğunu açıklama ederek, "Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın?" dedi.

Dündar, konuşmasının devamında, "Biri bana Yılmaz Özdil'i sorsa 'Yılmaz pis bir işe bulaşmaz' derim... Yılmaz'a da yazıklar olsun... Bitti benim için artık. Çok namuslu bir iş yapmışız, tebrik etmesi gerekirken imalı çamur. Yazıklar olsun. Benim için Yılmaz Özdil bitti, cenazeme bile gelmesin" ifadelerini kullandı.

"DEĞERLİ AĞABEYİM BENİ ELEŞTİRİYOR”

Tele 1'deki yayın sürerken Özdil, "SBK iddianamesinde yazılanları sordum, Tele1'de değerli ağabeyim Uğur Dündar'la Tuncay Mollaveisoğlu beni eleştiriyor, sormayayım o halde..." paylaşımı yaptı.

"İSMAİL SAYMAZ'A TAKMIŞ”

Bunun üzerine Dündar, "Açıkça yazacaksın, sen benim ne dek namuslu olduğumu bilen 2-3 kişiden birisin, sen nasıl dokundurma yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin... Fena kalpli. Nedenini de biliyorum, İsmail Saymaz'a takmış... Nasıl gitti elin o tweete, nasıl yazabildin onları" dedi.

Dündar, Özdil'in kendisine "kıymetli ağabeyim" diye mesaj attığını da açıklama ederek, "Değerli ağabeyim deme sen artık önemsiz Yılmaz'sın" tepkisi gösterdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/yilmaz-ozdilin-tweetleri-ugur-dundari-cok-kizdirdi-haberi-534460