Mahkum dizisi final olmasın çığlığı yükseliyor ama bu boş bir ümit!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Mahkum dizisiyle ilgili final iddiaları bir süredir devam ediyordu ve yapımcı MF Üretim’ın dizinin devam ettiğine karşın mesajı da umutları artırmıştı. Ama reytinglerin 29. bölümde de fazla düşük gelmesinin ardındaki Fox TV’nin 31. bölümde diziyi bitirme kararı geldi.

Fox TV, daha önce yaptığı gibi ilginin iyice azaldığı bir diziyi kendisine siklet olarak taşımak yerine, hızlı bir final yaptırarak, bu sorunu ortadan kaldırmayı tercih eden bir kavrama ile ilerliyor. Daha önce de örneklerini gördüğümüz bir çok dizide olduğu gibi, Hükümlü için de hayranların sosyal medyada oluşturdukları ‘final olmasın’ çığlıklarının bir işe yaraması beklenmiyor.

Hükümlü dizisi, son 2 bölümü ile ekrana gelecek ve bir dönem daha kapanacak. Akıllarda ise Iftihar Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin muhteşem başarılı olan işbirliği kalacak.

Innocent Defendant isimli Güney Kore dizisinin uyarlaması olan Mahkum, birincil 18 bölümde mükemmel sonuçlar aldı. Ancak orijinal öykü bitip de uyma senaryoya geçilince işler bütün aksine döndü. İzleyici sadakatini çabucak kaybeden dizi, ikinci sezon öncesi yapılan büyük yeniliklerin ve yeni oyuncu transferlerine karşın ayakta kalmayı başaramadı.

Hükümlü dizisi 31. bölümü ile final yapacak fakat bir vakit daha sosyal medyada “Hükümlü final olmasın” çığlıklarını duyabilirsiniz. Fakat izleyicilerin bu isteklerinin Fox TV kadar şimdiye değin hiç kabul görmediğini ve çoğu dizinin bu şekilde erken finallerle bitirildiğini hatırlatalım.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mahkum-dizisi-final-olmasin-cigligi-yukseliyor-ama-bu-bos-bir-umit/1339929